Diagnostiser opplastingsproblemer med opplastingskontoer for Aspera

Disse funksjonene er bare tilgjengelige for partnere som bruker YouTube-innholdsbehandlingen til å administrere det opphavsrettsbeskyttede innholdet sitt.

Har du problemer med å laste opp innhold på YouTube via opplastingskontoen din for Aspera? Svar på følgende spørsmål for å fastslå og løse problemet.

Det ukentlige vedlikeholdsvinduet for opplastingskontoer for Aspera er onsdager kl. 01.00–05.00 PST. Hvis du laster opp innhold i dette tidsrommet, kan det hende Aspera-klienten din kobles fra opplastingskontoen. Hvis dette skulle skje, kobler du til opplastingskontoen på nytt etter fem til ti minutter. Send deretter inn hele metadatafilen på nytt.
Kan du koble til opplastingskontoen din fra Aspera-klienten?