Aspera-dropboxin latausongelmien vianetsintä

Ominaisuudet ovat saatavilla vain kumppaneille, jotka ylläpitävät tekijänoikeuksin suojattua sisältöään YouTuben Content Managerilla.

Onko sinulla ongelmia sisällön lataamisessa YouTubeen Aspera-dropboxia käyttämällä? Vastaa seuraaviin kysymyksiin, niin yritämme selvittää ongelman.

Aspera-dropboxien viikoittainen huoltoaika on keskiviikkoisin klo 1.00–5.00 Tyynenmeren aikaa. Jos lataat sisältöä tänä aikana, Aspera-asiakasohjelma saattaa menettää yhteyden dropboxiin. Jos näin käy, muodosta yhteys dropboxiin 5–10 minuutin kuluttua ja lähetä koko sisällönkuvaustiedosto uudelleen.
Pystytkö muodostamaan yhteyden dropboxiin Aspera-asiakassovelluksesta?