Diagnosticar problemes de pujada amb un dropbox d'Aspera

Aquestes funcions només estan disponibles per als partners que utilitzen el Gestor de continguts de YouTube per gestionar el seu contingut protegit per drets d'autor.

Tens problemes per penjar contingut a YouTube amb el teu dropbox d'Aspera? Respon a les preguntes següents perquè puguem ajudar-te a identificar i resoldre el problema.

El període de manteniment setmanal dels dropbox d'Aspera és els dimecres d'1:00 a 5:00, hora del Pacífic. Si penges contingut durant aquest període, és possible que el teu client Aspera estigui desconnectat del dropbox. En aquest cas, torna a connectar-te al dropbox al cap de cinc o deu minuts i torna a enviar el fitxer de metadades complet.
Pots connectar-te al dropbox des del client Aspera?