Fejlfinding i forbindelse med indtægtsgenererende videoer

Før du starter: Sørg for, at du er logget ind med mailadressen til den YouTube-kanal, du har brug for hjælp til. Det hjælper os med hurtigt at guide dig frem til en løsning.

Hvis du har aktiveret indtægtsgenerering for din YouTube-kanal, vil du kunne se ét af de følgende ikoner for indtægtsgenerering ved siden af din video. Brug denne fejlfinding til at få hjælp til dine problemer med indtægtsgenerering.

Hvilket ikon ser du ved siden af din video?