Filformat som stöds på YouTube

Obs! Ljudfiler, som MP3-, WAV- eller PCM-filer, kan inte laddas upp till YouTube. Du kan konvertera din ljudfil till en video med ett videoredigeringsprogram.

Om du inte är säker på vilket format du ska spara din video som eller om du får ett felmeddelande om ogiltigt filformat när du laddar upp kontrollerar du att ett av följande format används:

• .MOV
  • .MPEG4
  • .MP4
  • .AVI
  • .WMV
  • .MPEGPS
  • .FLV
  • 3GPP
  • WebM
  • DNxHR
  • ProRes
  • CineForm
  • HEVC (h265)

Om du använder ett filformat som inte är med i listan ovan kan du använda den här felsökaren för att lära dig hur du ska konvertera din fil.

Mer detaljerad information om filformat finns i den här artikeln om kodningsinställningar.

Välj det filformat som du vill konvertera