Ondersteunde YouTube-bestandsindelingen

Opmerking: Audiobestanden zoals MP3-, WAV,- of PCM-bestanden kunnen niet naar YouTube worden geüpload. Je kunt met een videobewerkingsprogramma je audiobestand naar een video omzetten.

Weet je niet zeker in welke indeling je je video moet opslaan of zie je bij het uploaden de foutmelding 'ongeldige bestandsindeling'? Zorg ervoor dat je een van de volgende indelingen gebruikt:

• .MOV
  • .MPEG4
  • .MP4
  • .AVI
  • .WMV
  • .MPEGPS
  • .FLV
  • 3GPP
  • WebM
  • DNxHR
  • ProRes
  • CineForm
  • HEVC (h265)

Als je een bestandsindeling gebruikt die hierboven niet wordt vermeld, gebruik je deze probleemoplosser om te ontdekken hoe je je bestand converteert.

Lees dit artikel over coderingsinstellingen voor meer gedetailleerde informatie over bestandsindelingen.

Selecteer de bestandsindeling die je wilt converteren