Ondersteunde YouTube-bestandsindelingen

Opmerking: Audiobestanden zoals MP3-, WAV,- en PCM-bestanden kun je niet naar YouTube uploaden. Je kunt met een videobewerkingsprogramma je audiobestand omzetten naar een video.

Weet je niet in welke indeling je je video moet opslaan of zie je tijdens de upload de foutmelding Ongeldige bestandsindeling? Zorg dat je een van deze indelingen gebruikt:

• .MOV
  • .MPEG-1
  • .MPEG-2
  • .MPEG4
  • .MP4
  • .MPG
  • .AVI
  • WMV
  • .MPEGPS
  • .FLV
  • 3GPP
  • WebM
  • DNxHR
  • ProRes
  • CineForm
  • HEVC (h265)

Als je een bestandsindeling gebruikt die niet hierboven staat, gebruik je deze probleemoplosser om je bestand te converteren.

Lees dit artikel over coderingsinstellingen voor meer gedetailleerde informatie over bestandsindelingen.

Selecteer de bestandsindeling die je wilt converteren