Tuetut YouTube-tiedostomuodot

Huomautus: YouTubeen ei voi ladata äänitiedostoja, kuten MP3‑, WAV‑ tai PCM ‑tiedostoja. Voit muuntaa äänitiedoston videoksi videonmuokkausohjelmalla.

Jos et ole varma, missä muodossa videotiedosto pitäisi tallentaa, tai jos saat videon lataamisen yhteydessä ilmoituksen virheellisestä tiedostomuodosta, varmista, että käytät jotakin seuraavista tiedostomuodoista:

• .MOV
  • .MPEG4
  • .MP4
  • .AVI
  • .WMV
  • .MPEGPS
  • .FLV
  • 3GPP
  • WebM
  • DNxHR
  • ProRes
  • CineForm
  • HEVC (h265)

Jos käytät jotain muuta muotoa, lue näistä vianmääritysohjeista lisätietoja tiedoston muuntamisesta.

Lisätietoja tiedostomuodoista on tässä koodausasetuksista kertovassa artikkelissa.

Muunnettavan tiedostomuodon valitseminen