Tuetut YouTube-tiedostomuodot

Huom. YouTubeen ei voi ladata audiotiedostoja, esimerkiksi MP3‑, WAV‑ tai PCM ‑tiedostoja. Voit muuntaa audiotiedoston videoksi videonmuokkausohjelmalla.

Jos et ole varma, missä muodossa videotiedosto pitäisi tallentaa tai jos näet videon lataamisen yhteydessä ilmoituksen virheellisestä tiedostomuodosta, varmista, että käytät jotakin seuraavista tiedostomuodoista:

• .MOV
  • .MPEG-1
  • .MPEG-2
  • .MPEG4
  • .MP4
  • .MPG
  • .AVI
  • .WMV
  • .MPEGPS
  • .FLV
  • 3GPP
  • WebM
  • DNxHR
  • ProRes
  • CineForm
  • HEVC (h265)

Jos käytät jotain muuta muotoa, lue näistä vianmääritysohjeista lisätietoja tiedoston muuntamisesta.

Lisätietoja tiedostomuodoista on tässä koodausasetuksista kertovassa artikkelissa.

Muunnettavan tiedostomuodon valitseminen