Understøttede YouTube-filformater

Bemærk! Lydfiler, f.eks. MP3-, WAV- eller PCM-filer, kan ikke uploades for at oprette en YouTube-video. Du kan bruge videoredigeringssoftware til at konvertere din lydfil til en video. Lydfiler kan kun uploades som ekstra sprog til din video.

Du er muligvis ikke sikker på, hvilket format du skal gemme din video i, eller du får muligvis en fejlmeddelelse om "ugyldigt filformat", når du uploader. Hvis det er tilfældet, skal du sørge for, at du bruger et af følgende formater:

• .MOV
  • .MPEG-1
  • .MPEG-2
  • .MPEG4
  • .MP4
  • .MPG
  • .AVI
  • .WMV
  • .MPEGPS
  • .FLV
  • 3GPP
  • WebM
  • DNxHR
  • ProRes
  • CineForm
  • HEVC (h265)

Hvis du bruger et filformat, der ikke er nævnt ovenfor, kan du få hjælp til at konvertere din fil i denne fejlfinding.

Hvis du vil have mere dybdegående oplysninger om filformater, kan du læse denne artikel om kodningsindstillinger.

Vælg det filformat, du vil konvertere