Understøttede YouTube-filformater

Bemærk! Lydfiler, f.eks. MP3-, WAV- eller PCM-filer, kan ikke uploades til YouTube. Du kan bruge videoredigeringssoftware til at konvertere din lydfil til en video.

Hvis du ikke er sikker på, hvilket format du skal gemme din video i, eller hvis du får en fejlmeddelelse om "ugyldigt filformat", når du uploader, skal du sørge for, at du bruger et af følgende formater:

• .MOV
  • .MPEG4
  • .MP4
  • .AVI
  • .WMV
  • .MPEGPS
  • .FLV
  • 3GPP
  • WebM
  • DNxHR
  • ProRes
  • CineForm
  • HEVC (h265)

Hvis du bruger et filformat, der ikke er nævnt ovenfor, kan du bruge denne fejlfinder til at lære at konvertere din fil.

Læs artiklen om kodningsindstillinger for at få mere avancerede oplysninger om filformater.

Vælg det filformat, du ønsker at konvertere