Gesteunde YouTube-lêerformate

Let wel: Oudiolêers, soos MP3-, WAV- of PCM-lêers kan nie opgelaai word om ’n YouTube-video te skep nie. Jy kan videoredigeringsagteware gebruik om jou oudiolêer na video om te skakel. Oudiolêers kan slegs as ekstra tale vir jou video opgelaai word.

Jy is dalk nie seker in watter formaat om jou video te stoor nie, of jy kry dalk ’n “ongeldige lêerformaat”-foutboodskap wanneer jy dit oplaai. Indien wel, moet jy seker maak dat jy een van die volgende formate gebruik:

• .MOV
  • .MPEG-1
  • .MPEG-2
  • .MPEG4
  • .MP4
  • .MPG
  • .AVI
  • .WMV
  • .MPEGPS
  • .FLV
  • 3GPP
  • WebM
  • DNxHR
  • ProRes
  • CineForm
  • HEVC (h265)

As jy ’n lêerformaat gebruik wat nie hierbo gelys is nie, kan jy hierdie foutspoorder gebruik om uit te vind hoe om jou lêer om te skakel.

Jy kan hierdie artikel oor enkoderinginstellings lees vir meer gevorderde inligting oor lêerformate.

Kies die lêerformaat wat jy wil omskakel

Was dit behulpsaam?

Hoe kan ons dit verbeter?
false
Search
Vee soektog uit
Maak soekkassie toe
Hoofkieslys
true
Deursoek Hulpsentrum