Find og ret problemer med fakturering af eller adgang til betalt medlemskab

Hvis dit betalte medlemskab afvises, giver vi dig besked via mail, så du kan gendanne dit medlemskab.

Efter du har modtaget denne mail:

• Du har tre dage til at løse problemet, før du mister adgangen til fordelene ved dit betalte medlemskab. I løbet af denne periode på 3 dage vil vi regelmæssigt forsøge at gennemføre din månedlige betaling.

• Hvis vi efter 3 dage stadig ikke kan debitere dig, bliver dit abonnement sat på pause i 30 dage. I denne periode forsøger vi med jævne mellemrum at gennemføre betalingen for at gendanne din medlemsadgang, medmindre du opsiger dit abonnement.

Hvis du opdaterer dine betalingsoplysninger i denne periode, bør dit medlemskab blive gendannet automatisk i forbindelse med vores næste forsøg på at debitere dig via din betalingsmetode. Hvis du ikke vil vente på, at systemet prøver igen, kan du opsige dit abonnement og tilmelde dig igen for at få adgang med det samme.

Løs problemer med fakturering af et Premium-medlemskab

Hvis du mener, at du er blevet debiteret for et betalt medlemskab, men ikke har adgang til dine fordele, kan du læse denne artikel.

Find og løs problemer med en YouTube-debitering

Klik på knappen nedenfor for at finde og løse problemer eller få flere oplysninger om din regning fra YouTube.

FIND OG LØS PROBLEMER MED EN YOUTUBE-DEBITERING

Hvis din betaling for et betalt medlemskab er blevet afvist, er der sandsynligvis et problem med din betalingsmetode, som du skal løse. Nedenfor kan du se vores tips til at løse disse problemer.

Løs problemer med afvist betaling

Din månedlige medlemsbetaling blev muligvis afvist på grund af et problem med dit kort eller en anden betalingsform. Når du har løst eventuelle problemer med betaling, prøver systemet automatisk at debitere dig igen og gendanne adgangen til dine medlemsfordele.

Sørg for, at dine kortoplysninger er opdaterede

Opdater nu

Betalinger mislykkes ofte på grund af et udløbet kreditkort eller en forkert faktureringsadresse. Sådan opdaterer du disse oplysninger:

1. Hvis du bruger en computer, skal du gå til youtube.com/paid_memberships. Hvis du bruger YouTube-mobilappen, skal du klikke på dit profilbillede og så Køb og medlemskaber.
  2. Klik på ud for beskeden "Den nuværende betalingsmetode kunne ikke behandles".
  3. Klik på Opdater betalingsmetode.

Vi anbefaler, at du tjekker alle dine kortoplysninger for at sikre dig, at de er korrekte, inklusive udløbsdatoen. Postnummeret for din betalingsmetode skal stemme overens med postnummeret på dit korts nuværende faktureringsadresse.

Hvis din registrerede betalingsmetode ikke længere kan bruges, skal du tilføje eller vælge en anden betalingsmetode.

Tip! Hvis du ikke kan se muligheden "Opdater betalingsmetode", kan du også opdatere den via siden Abonnementer og tjenester i Google Pay.

Indsend alle nødvendige oplysninger

Hvis du ser en fejlmeddelelse, hvor der anmodes om, at du skal indsende yderligere oplysninger til Google, så følg instruktionerne for at indsende oplysningerne. For eksempel skal du muligvis bekræfte din identitet i Google Pay, før du kan foretage et køb via din Google-konto.

Du kan også tjekke Google Pay når som helst for advarsler eller anmodninger om at løse kontoproblemer.

Tjek, at du har penge nok til at gennemføre købet

Nogle gange afvises en transaktion, fordi der ikke er penge nok. Tjek, at der er nok penge på din konto til at gennemføre købet.

Kontakt din bank eller kortudsteder

Dit kort kan have særlige begrænsninger, der resulterer i, at din betaling mislykkes. Kontakt den bank eller virksomhed, der har udstedt dit kort, for at spørge til transaktionen.

Prøv at betale med en anden betalingsmetode

Opdater nu

Du kan prøve at skifte til en anden betalingsform ved at følge denne vejledning:

1. Hvis du bruger en computer, skal du gå til youtube.com/paid_memberships. Hvis du bruger YouTube-mobilappen, skal du klikke på dit profilbillede og så Køb og medlemskaber.
  2. Klik på ikonet ud for beskeden "Den nuværende betalingsmetode kunne ikke behandles".
  3. Klik på Opdater betalingsmetode.
  4. Vælg en anden betalingsmetode.

Løs problemer med adgang til fordele efter debiteringen

Hvis du har foretaget et køb, men ikke har adgang til det, du har købt, er debiteringen muligvis stadig under behandling. Du har muligvis heller ikke adgang, hvis debiteringen blev afvist.

Om midlertidige beløbsreservationer og afventende transaktioner

Afventende debiteringer i Google Pay eller på dit kontoudtog er midlertidige beløbsreservationer, der endnu ikke er gennemført.

Du kan muligvis se flere afventende debiteringer for den samme abonnementsbetaling, da hver afventende debitering repræsenterer et godkendelsesforsøg. Hvis en debitering står som "Afventer" og ikke gennemført, er du ikke blevet opkrævet betaling. Derudover vil eventuelle mislykkede godkendelsesforsøg for en betaling via kort forsvinde fra dine kontoudtog af sig selv, og du vil ikke blive faktureret for dem.

Sådan tjekker du en afventende debitering

• Tjek dit kontoudtog eller Google Pay. Hvis du klikker på transaktionen i Google Pay, bør købet være angivet som "Afventer", ikke som gennemført.
  • Søg efter en mailkvittering. Hvis en debitering er behandlet, modtager du en kvittering fra YouTube via mail.
  • Du kan også tjekke Google Pay når som helst for advarsler eller anmodninger om at løse kontoproblemer. For eksempel skal du muligvis verificere din identitet i Google Pay, før du kan foretage køb via din Google-konto. Hvis der ikke er nogen underretninger i Google Pay, burde den afventende debitering gå igennem inden for 1-14 hverdage eller forsvinde, når betalingen bliver afvist. Hvis du stadig ser en afventende debitering efter dette tidsrum, skal du kontakte din betalingsudbyder.

Sådan tjekker du en afvist debitering

Du kan dobbelttjekke statussen på dit køb i Google Pay. Transaktionsstatussen i Google Pay bør nu være "Afvist". Se vores tips til, hvordan du løser en afvist betaling, i sektionen ovenfor.
Hvis dit kontoudtog stadig viser en "afventende" debitering, bør den gå igennem inden for 1-14 hverdage eller forsvinde, hvis den bliver afvist. Hvis du stadig ser en afventende debitering efter dette tidsrum, skal du kontakte din betalingsudbyder.