Foutspoor fakturering- of toegangkwessies met ’n betaalde lidmaatskap

As jou betaalde lidmaatskap afgekeur word, sal ons jou per e-pos daaroor inlig sodat jy jou lidmaatskap kan herstel.

Nadat jy hierdie e-pos ontvang het:

• Sal jy 3 dae hê om die probleem op te los voordat jy toegang verloor tot jou betaalde lidmaatskap se voordele. Ons sal gereeld gedurende hierdie 3-dag-tydperk weer probeer om jou maandelikse betaling te verwerk.

• As ons ná 3 dae steeds nie die betaling van jou kon hef nie, sal jou intekening 30 dae lank ’n “Onderbreek“-toestand binnegaan. Gedurende hierdie onderbreekte toestand, sal ons van tyd tot tyd probeer om ’n betaling te verwerk sodat ons jou lidmaatskaptoegang kan herstel, tensy jy jou intekening kanselleer.

As jy jou betaalinligting in hierdie tydperk opdateer, behoort jou lidmaatskap outomaties herstel te word met ons volgende poging om betaling van jou betaalmetode te hef. As jy nie wil wag totdat die stelsel herprobeer nie, kan jy jou intekening kanselleer en weer inteken om onmiddellik toegang te kry.

Fix billing issues with a Premium membership

Raadpleeg hierdie artikel as jy meen jy het vir ’n betaalde lidmaatskap betaal, maar jy het nie toegang tot jou voordele nie.

Foutspoor ’n YouTube-heffing

Klik die knoppie hier onder om jou YouTube-faktuur te foutspoor of meer daaroor te wete te kom.

FOUTSPOOR ’N YOUTUBE-HEFFING

As jou betaling vir ’n betaalde lidmaatskap afgekeur is, moet jy waarskynlik ’n probleem met jou betaalmetode regstel. Sien ons wenke hier onder oor hoe om hierdie kwessies reg te stel.

Stel ’n afgekeurde betaling reg

Jou maandelikse lidmaatskapbetaling is dalk weens ’n probleem met jou kaart of ander betaalmetode afgekeur. Sodra jy enige betaalprobleme reggestel het, sal die stelsel outomaties probeer om weer betaling van jou te hef en sal jou toegang tot jou lidmaatskapvoordele herstel word.

Maak seker dat jou kaartinligting bygewerk is

Dateer nou op

Betalings is dikwels onsuksesvol as gevolg van ’n kredietkaart wat verval het of ’n verkeerde faktureringadres. Om hierdie inligting op te dateer:

1. Gaan na youtube.com/paid_memberships as jy ’n rekenaar gebruik . Klik jou profielprent  en dan Aankope en lidmaatskappe as jy YouTube se mobiele app gebruik.
  2. Klik die langs die boodskap “Huidige betaalmetode kon nie verwerk word nie”.
  3. Klik Dateer betaalmetode op.

Ons beveel aan dat jy al jou kaartinligting nagaan om seker te maak dat dit korrek is, insluitend die vervaldatum. Die poskode wat vir jou betaalmetode gelys is, moet ook by die poskode van die huidige faktureringadres van jou kaart pas.

Kies of voeg ’n ander betaalmetode by as jou betaalmetode wat op rekord is nie meer gebruik kan word nie.

Wenk: As jy nie die opsie “Dateer betaalmetode op” sien nie, kan jy jou betaalmetode ook op Google Pay se Intekeninge- en Dienste-bladsy opdateer.

Dien enige inligting in wat versoek is

As jy ’n foutboodskap sien wat versoek dat jy meer inligting by Google moet indien, kan jy die instruksies volg om daardie besonderhede in te dien. Jy moet byvoorbeeld dalk jou identiteit verifieer op Google Pay voordat jy ’n aankoop met jou Google-rekening kan doen.

Jy kan ook enige tyd op Google Pay kyk vir opletberigte of versoeke om rekeningkwessies reg te stel.

Maak seker dat jou fondse voldoende is vir die aankoop

Soms word 'n transaksie weens onvoldoende fondse geweier. Gaan jou rekening na om seker te maak jy het genoeg om die aankoop te voltooi.

Kontak jou bank of kaartuitreiker

Jou kaart het dalk spesifieke beperkings op wat veroorsaak dat jou betaling onsuksesvol is. Kontak die bank of maatskappy wat jou kaart uitgereik het om te vra oor die transaksie.

Probeer met ’n ander betaalmetode betaal

Dateer nou op

Jy kan probeer om na 'n ander vorm van betaling oor te skakel met die volgende stappe:

1. Gaan na youtube.com/paid_memberships as jy ’n rekenaar gebruik. Klik jou profielfoto  en dan Aankope en lidmaatskappe as jy YouTube se mobiele app gebruik.
  2. Klik die -ikoon langs die boodskap "Huidige betaalmetode kon nie verwerk word nie".
  3. Klik Dateer betaalmetode op.
  4. Kies ’n ander betaalmetode.

Stel probleme reg met toegang tot voordele ná betaling

As jy ’n aankoop gedoen het, maar jy het steeds nie toegang tot dit wat jy gekoop het nie, is dit moontlik dat die heffing nog verwerk word. Jy sal dalk ook nie toegang hê as die heffing afgekeur is nie.

Meer oor magtigingterughouding en hangende transaksies

Hangende heffings op Google Pay of jou kaartstaat is magtigingterughoudings wat nog nie verwerk is nie.

Dit is moontlik dat jy ’n paar hangende heffings vir dieselfde intekeningbetaling sal sien, omdat elke hangende heffing ’n magtigingpoging verteenwoordig. As ’n heffing “Hangende” eerder as verwerk is, is betaling daarvoor nie van jou gehef nie. Enige onsuksesvolle kaartmagtigingpogings vir ’n betaling sal self van jou state af verdwyn en jy sal nie gefaktureer word nie.

Hoe om ’n hangende heffing na te gaan

• Gaan jou faktureringstaat of Google Pay na. As jy op die transaksie in Google Pay klik, behoort jy die aankoop op die lys te sien as ’n “Hangende” pleks van ’n voltooide heffing.
  • Soek na ’n e-poskwitansie Jy sal ’n e-poskwitansie van YouTube af ontvang as ’n heffing verwerk is.
  • Jy kan ook enige tyd op Google Pay kyk vir opletberigte of versoeke om rekeningkwessies reg te stel. Jy moet byvoorbeeld dalk jou identiteit verifieer op Google Pay voordat jy met jou Google-rekening kan koop. As daar nie enige opletberigte op Google Pay is nie, behoort hierdie hangende heffing binne 1-14 werksdae deur te gaan, of te verdwyn as die betaling afgekeur word. Kontak jou betalingverskaffer as jy ná hierdie tydperk steeds ’n hangende heffing sien.

Hoe om ’n afgekeurde heffing na te gaan

Jy kan die status van jou aankoop in Google Pay bevestig. Google Pay behoort die transaksiestatus as “Afgekeur” te wys. Sien ons wenke in die afdeling hierbo oor hoe om ’n afgekeurde betaling reg te stel.
As jou faktureringstaat steeds ’n “Hangende” heffing wys, behoort dit binne 1-14 werksdae weg te gaan of te verdwyn as dit afgekeur word. Kontak jou betalingverskaffer as jy ná hierdie tydperk steeds ’n hangende heffing sien.