Ratkaisuja matkapuhelinoperaattorin kautta maksamisen ongelmiin (operaattorin suoralaskutus)

Jos sinulla on ongelmia matkapuhelinoperaattorin kautta laskutettavissa ostoksissa, kokeile seuraavia ratkaisuvinkkejä.

Vinkkejä uusille operaattorin suoralaskutusasiakkaille

Jos sinulla on ongelmia ostoksen tekemisessä suoralaskutuksella, suosittelemme tarkistamaan, että

• operaattorin verkkoyhteys on käytössä, jos käytät suoralaskutusta YouTubessa ensimmäistä kertaa
  • käytät YouTube-sovellusta mobiiliselaimen tai tietokoneen sijaan.

Kannattaa myös kokeilla laitteen sammuttamista ja käynnistämistä uudelleen muutaman sekunnin kuluttua. Kun olet käynnistänyt laitteen, kokeile tehdä ostos uudelleen.

Muita vianmääritysvinkkejä

Jos ongelma ei ratkennut, toimi näin:

• Varmista, että käytät henkilökohtaista tiliä. Jotkin yritykset voivat estää suoralaskutuksen yritystileillä.
  • Varmista, ettet käytä pääkäyttäjän oikeuksilla varustettua laitetta.
  • Jos käytät kahden SIM-kortin laitetta, laita kortti ensimmäiseen paikkaan ja jätä toinen paikka tyhjäksi.

Tarkista operaattorin asetukset

Jos ongelma ei ratkennut yllä olevilla ohjeilla, jotkin operaattorin asetukset voivat vaikuttaa palvelun käyttöön. Varmista operaattoriltasi, että

• et ole ylittänyt operaattorin kuukausittaista tai yksittäistä ostosta koskevaa maksurajoitusta (rajan ylittyessä laskutusvaihtoehto katoaa)
  • sinulla on tarpeeksi saldoa ostoksen kokonaissumman maksamiseen, jos käytät prepaid-liittymää
  • laitteesi ja liittymäsi sallivat sisältöjen ostamisen
  • laitteesi soveltuu operaattorilaskutukseen.

Jos ongelma ei poistu näillä ohjeilla, pyydä apua operaattoriltasi.

Vinkkejä jäsenille, joita laskutetaan operaattorin kautta

24.1.2023 alkaen Rogers Communications ei ole enää hyväksytty maksutapa toistuville maksullisille jäsenyyksille Kanadassa. Jos olet tilannut YouTube Premiumin, YouTube Music Premiumin tai kanavajäsenyyden Rogers Communicationsin kautta, päivitä maksutavaksi jokin hyväksytyistä maksutavoista.

Jos olet käyttänyt operaattorin suoralaskutusta YouTuben jäsenyyden maksamiseen ja sinulla on ongelmia maksujen kanssa, pyydä operaattoriasi selvittämään hylkäyksen syy. Ongelma voi johtua tilistäsi tai esimerkiksi maksurajoituksen ylittämisestä.

Jos operaattorin tilissä ei ole vikaa, poista operaattorin laskutus maksutavoistasi ja lisää se uudelleen:

1. Avaa Google Payn maksutapasivu ja poista operaattorin laskutus maksutavoista. Huom. Et voi poistaa operaattorin laskutusta tililtäsi, jos käytät sitä jonkin muun aktiivisen jäsenyyden maksutapana.
  2. Siirry YouTube-sovellukseen ja napauta profiilikuvaasi .
  3. Napauta Ostokset ja jäsenyydet ja suorita rekisteröitymisprosessi uudelleen.

Jos sinulla on ongelmia operaattorin laskutuksen uudelleen lisäämisessä, kokeile yllä olevia uusien käyttäjien ongelmanratkaisuvinkkejä.

Jos ongelma ei ratkea, pyydä lisäohjeita matkapuhelinoperaattoriltasi.