Feilsøk mislykkede eller avviste betalinger for kjøp

Hvis du prøver å kjøpe noe på YouTube, men betalingen avvises eller mislykkes, kan du prøve en av de foreslåtte fremgangsmåtene nedenfor. Hvis du trenger hjelp med en avvist belastning for en månedlig abonnementsbetaling, kan du finne ut hvordan du feilsøker problemer med fakturering eller tilgang.

Hvis du har kjøpt noe via Apple eller iTunes, kan du lese feilsøkingstipsene deres eller kontakte Apple for å få hjelp.