Foutspoor ’n mislukte of afgekeurde betaling vir ’n aankoop

Identifiseer jou kwessie hier onder en probeer die voorgestelde stappe as jy ’n aankoop op YouTube probeer doen, maar jou betaling is afgekeur of wil nie deurgaan nie. Vind uit hoe om fakturering- of toegangkwessies te foutspoor as jy hulp soek met ’n afgekeurde heffing vir jou maandelikse lidmaatskapbetaling.

As jy ’n aankoop deur Apple of die iTunes-winkel gedoen het, kan jy hul foutsporingwenke lees of Apple kontak vir meer ondersteuning.

Was dit behulpsaam?

Hoe kan ons dit verbeter?
Search
Vee soektog uit
Maak soekkassie toe
Hoofkieslys
true
Deursoek Hulpsentrum