Omslagsbilder till ny musik

Om du skickar in en omslagsbild med ett framtida startdatum skapas den som en privat video. Det innebär att endast ägaren till videon har åtkomst till informationen som omslagsbilden innehåller (inklusive metadata om låten). Omslagsbilden blir offentlig vid det tidigaste angivna startdatumet.

Obs! Det går inte att ändra förhandsversionen av en omslagsbild från privat till olistad.

Så här granskar du en omslagsbild till ny musik i Innehållshanteraren:

1. Öppna Tillgångar under Content ID.
  2. Sök efter streckkodsnumret för musiken och klicka på omslagsbilden.
  3. Klicka på Aktiva anspråk längst upp till höger.
  4. På skärmen som öppnas anges video-id:t. Om du klickar på det kan du spela upp omslagsbilden.