Köp eller hantera ett YouTube Premium-medlemskap via en YouTube-partner.

Du kan köpa och betala för ditt YouTube Premium-medlemskap via vissa mobiloperatörer som samarbetar med oss för att erbjuda YouTube Premium till sina medlemmar. Du får samma YouTube Premium-förmåner som när du köper direkt från YouTube.

Mobiloperatörerna som vi för närvarande är partners med är

• au by KDDI
  • TIM
  • Orange (Rumänien)

Läs mer nedan om du vill registrera dig för YouTube Premium via en av operatörerna.

För närvarande går det bara att köpa enskilda YouTube Premium-medlemskap via de här företagen. Om du vill köpa en familjeprenumeration måste du registrera dig direkt på YouTube.

au by KDDI

Om du vill registrera dig för YouTube Premium via au by KDDI besöker du den här sidan.
Fakturering: Om du faktureras via au by KDDI visas YouTube Premium som en utgift på mobilräkningen.
Avbryta eller pausa ett medlemskap: Du kan inte pausa YouTube Premium-medlemskapet om du faktureras via au by KDDI. Om du vill avsluta medlemskapet kontaktar du au by KDDI – det är deras policyer för uppsägning och återbetalning som gäller.
Ändra betalmedlemskap: Det går inte att byta från YouTube Premium-medlemskap till YouTube Music Premium-medlemskap via au by KDDI. I YouTube Premium-medlemskap ingår åtkomst till YouTube Music Premium utan extra kostnad.
Gör så här för att ändra betalmedlemskap till YouTube Music Premium:
  1. Kontakta au by KDDI för att avsluta ditt befintliga medlemskap.
  2. Vänta tills betalmedlemskapet avslutas (du har inte längre åtkomst till medlemsförmånerna när faktureringsperioden är slut).
  3. Registrera dig för ett YouTube Music Premium-medlemskap direkt på YouTube.

TIM

Om du vill registrera dig för YouTube Premium via TIM besöker du den här sidan.

Avbryta eller pausa ett medlemskap: Du kan inte pausa YouTube Premium-medlemskapet om du faktureras via TIM. Om du vill avsluta medlemskapet behöver du kontakta TIM – det är deras policyer för uppsägning och återbetalning som gäller.
Ändra betalmedlemskap: Det går inte att byta från YouTube Premium-medlemskap till YouTube Music Premium-medlemskap via TIM. I YouTube Premium-medlemskap ingår åtkomst till YouTube Music Premium utan extra kostnad.

Orange (Rumänien)

När du köper något visas köpet i ditt konto hos operatören efter 15 minuter.

Obs! När du registrerar dig för debitering via mobilfaktura kan du få ett sms som börjar med DCB eller DCB_Association till telefonen. Meddelandet genereras och skickas automatiskt för att slutföra registreringen för debitering via mobilfakturan för YouTube-kontot.