Skaff deg eller administrer et YouTube Premium-abonnement via en YouTube-partner

Du kan kjøpe og betale for YouTube Premium-abonnementet ditt via enkelte mobilleverandører som har inngått en avtale med oss om å tilby YouTube Premium til kundene sine. Du får de samme YouTube Premium-fordelene som ved kjøp direkte fra YouTube.

Vi har for tiden avtale med følgende mobiloperatører:

• au by KDDI
  • TIM
  • Orange (Romania)

Nedenfor kan du lese mer om hvordan du kan registrere deg for YouTube Premium via disse leverandørene.

Foreløpig er det bare mulig å kjøpe personlige YouTube Premium-abonnementer via disse selskapene. Hvis du ønsker å kjøpe et familieabonnement, må du registrere deg direkte på YouTube.

au by KDDI

Hvis du vil registrere deg for YouTube Premium via au by KDDI, går du til denne siden.
Fakturering: Hvis du faktureres via au by KDDI, står YouTube Premium oppført som en utgift på den månedlige mobilfakturaen din.
Si opp eller sett abonnementet på pause: Du kan ikke sette YouTube Premium-abonnementet ditt på pause hvis du faktureres via au by KDDI. For å si opp abonnementet må du kontakte au by KDDI. Retningslinjene deres for oppsigelse og refusjoner gjelder.
Endre et betalt abonnement: Det er ikke mulig å bytte fra YouTube Premium til YouTube Music Premium via au by KDDI. Med et YouTube Premium-abonnement får du tilgang til YouTube Music Premium uten tilleggskostnader.
Slik endrer du det betalte abonnementet ditt til YouTube Music Premium:
  1. Kontakt au by KDDI for å avslutte det nåværende abonnementet ditt.
  2. Vent til det betalte abonnementet utløper (du mister tilgangen til abonnementsfordelene ved slutten av faktureringssyklusen).
  3. Registrer deg for et YouTube Music Premium-abonnement direkte på YouTube.

TIM

Du kan registrere deg for YouTube Premium via TIM på denne siden.

Si opp eller sett abonnementet på pause: Du kan ikke sette YouTube Premium-abonnementet på pause hvis du faktureres via TIM. For å si opp abonnementet må du kontakte TIM. Retningslinjene deres for oppsigelse og refusjon gjelder.
Endre et betalt abonnement: Det er ikke mulig å bytte fra YouTube Premium til YouTube Music Premium via TIM. Med et YouTube Premium-abonnement får du tilgang til YouTube Music Premium uten tilleggskostnader.

Orange (Romania)

Når du kjøper noe, ser du belastningen på kontoen din hos operatøren etter 15 minutter.

Merk: Du får kanskje en SMS (tekstmelding) som starter med «DCB» eller «DCB_Association», når du registrerer deg for fakturering via telefonregning. Meldingen genereres automatisk og sendes for å fullføre registreringen av fakturering via telefonregning for YouTube-kontoen din.