Få eller administrer et YouTube Premium-medlemskab via en YouTube-partner

Du kan købe og betale for dit YouTube Premium-medlemskab via visse mobiludbydere, der har indgået partnerskab med os for at kunne tilbyde YouTube Premium til deres abonnenter. Du får alle de samme YouTube Premium-fordele, som når du køber medlemskabet direkte hos YouTube.

I øjeblikket har vi indgået partnerskab med følgende mobilselskaber:

• au by KDDI
  • TIM
  • Orange (Rumænien)

Læs mere nedenfor for at tilmelde dig YouTube Premium via en af disse udbydere.

I øjeblikket er det kun muligt at købe individuelle medlemskaber af YouTube Premium via disse virksomheder. Hvis du gerne vil købe et familieabonnement, skal du gøre det direkte på YouTube.

au by KDDI

Gå til denne side for at tilmelde dig YouTube Premium via au by KDDI.
Fakturering: Hvis du bliver faktureret via au by KDDI, fremgår YouTube Premium som en udgift på din månedlige mobilregning.
Hvis du vil opsige dit medlemskab eller sætte det på pause: Du kan ikke sætte dit YouTube Premium-medlemskab på pause, hvis du faktureres via au by KDDI. Hvis du vil opsige dit medlemskab, skal du kontakte au by KDDI. Deres egne politikker for opsigelse og refusion er gældende.
Ændring af betalte medlemskaber: Det er ikke muligt at skifte fra et YouTube Premium-medlemskab til et YouTube Music Premium-medlemskab via au by KDDI. YouTube Premium-medlemskaber inkluderer adgang til YouTube Music Premium uden ekstra beregning.
Sådan ændrer du dit betalte medlemskab til YouTube Music Premium:
  1. Kontakt au by KDDI for at opsige dit nuværende medlemskab.
  2. Vent, indtil dit nuværende betalte medlemskab udløber (du mister adgangen til dine medlemsfordele ved udgangen af din faktureringsperiode).
  3. Tilmeld dig et YouTube Music Premium-medlemskab direkte via YouTube.

TIM

Gå til denne side for at tilmelde dig YouTube Premium via TIM.

Hvis du vil opsige dit medlemskab eller sætte det på pause: Du kan ikke sætte dit YouTube Premium-medlemskab på pause, hvis du faktureres via TIM. Hvis du vil opsige dit medlemskab, skal du kontakte TIM. Deres egne politikker for opsigelse og refusion er gældende.
Ændring af betalte medlemskaber: Det er ikke muligt at skifte fra et YouTube Premium-medlemskab til et YouTube Music Premium-medlemskab via TIM. YouTube Premium-medlemskaber inkluderer adgang til YouTube Music Premium uden ekstra beregning.

Orange (Rumænien)

Når du foretager køb, vises betalingen på din mobilkonto efter 15 minutter.

Bemærk! Du modtager muligvis en sms (tekstbesked), der starter med "DCB" eller "DCB_Association", på din telefon, når du tilmelder dig betaling via mobilregningen. Beskeden genereres og sendes automatisk for at gennemføre tilmeldingen til betaling via mobilregningen for din YouTube-konto.