Obtenir o gestionar una subscripció a YouTube Premium a través d'un partner de YouTube

Pots comprar i pagar la teva subscripció a YouTube Premium a través d'alguns proveïdors de telefonia mòbil que col·laboren amb YouTube per oferir aquest servei als seus membres. Gaudiràs dels mateixos avantatges de YouTube Premium que si compres la subscripció directament a YouTube.

Actualment, col·laborem amb els operadors de telefonia mòbil següents:

• au by KDDI
  • TIM
  • Orange (Romania)

Per registrar-te a YouTube Premium a través d'un d'aquests operadors, obtén informació més avall.

Actualment, a través d'aquestes empreses només es poden comprar subscripcions individuals de YouTube Premium. Per comprar un pla familiar, hauràs de registrar-te directament a YouTube.

au by KDDI

Per registrar-te a YouTube Premium a través d'au by KDDI, visita aquesta pàgina.
Facturació: si se't factura a través d'au by KDDI, YouTube Premium figurarà com a despesa a la teva factura mensual del telèfon mòbil.
Cancel·lar o posar en pausa una subscripció: si se't factura a través d'au by KDDI, no pots posar en pausa la subscripció de YouTube Premium. Per cancel·lar la subscripció, contacta amb au by KDDI. S’aplicaran les seves polítiques de cancel·lació i de reembossament.
Canviar les subscripcions de pagament: no es pot canviar d'una subscripció de YouTube Premium a una de YouTube Music Premium a través d'au by KDDI. Les subscripcions de YouTube Premium inclouen accés a YouTube Music Premium sense cap cost addicional.
Per canviar la subscripció de pagament a YouTube Music Premium:
  1. Contacta amb au by KDDI per cancel·lar la subscripció actual.
  2. Espera que acabi la subscripció de pagament (perdràs l'accés als avantatges corresponents quan acabi el cicle de facturació).
  3. Registra't per obtenir una subscripció a YouTube Music Premium directament a través de YouTube.

TIM

Per registrar-te a YouTube Premium a través de TIM, visita aquesta pàgina.

Cancel·lar o posar en pausa una subscripció: si se't factura a través de TIM, no pots posar en pausa la subscripció a YouTube Premium. Per cancel·lar la subscripció, contacta amb TIM. S'hi aplicaran les seves polítiques de cancel·lació i de reembossaments.
Canviar les subscripcions de pagament: no es pot canviar d'una subscripció a YouTube Premium a una a YouTube Music Premium a través de TIM. Les subscripcions de YouTube Premium inclouen accés a YouTube Music Premium sense cap cost addicional.

Orange (Romania)

Quan compris alguna cosa, en veuràs el càrrec al compte de l'operador al cap de 15 minuts.

Nota: pot ser que vegis un SMS (missatge de text) que comença amb "DCB" o "DCB_Association" al telèfon quan et registris a la facturació amb telèfon mòbil. El missatge es genera automàticament i s'envia per completar la inscripció a la facturació amb telèfon mòbil del teu compte de YouTube.