Kry of bestuur ’n YouTube Premium-lidmaatskap deur ’n YouTube-vennoot

Jy kan jou YouTube Premium-lidmaatskap koop en daarvoor betaal deur sommige selfoonverskaffers wat met ons in vennootskap is om YouTube Premium aan hul lede te bied. Jy sal al dieselfde YouTube Premium-voordele ontvang as wanneer jy direk van YouTube koop.

Die selfoondiensverskaffers met wie ons tans in vennootskap is, is:

• au deur KDDI
  • TIM
  • Orange (Roemenië)

Lees hier onder meer oor hoe om deur een van hierdie verskaffers by YouTube Premium aan te sluit.

Op hierdie stadium kan slegs individuele lidmaatskappe vir YouTube Premium deur hierdie maatskappye gekoop word. As jy 'n gesinspakket wil koop, sal jy direk by YouTube moet aansluit.

au deur KDDI

Besoek hierdie bladsy om deur au deur KDDI by YouTube Premium aan te sluit.
Fakturering: As jy deur au deur KDDI gefaktureer word, sal YouTube Premium as 'n uitgawe op jou maandelikse selfoonfaktuur gewys word.
Kanselleer of onderbreek ’n lidmaatskap: Jy kan nie jou YouTube Premium-lidmaatskap onderbreek as jy deur au deur KDDI gefaktureer word nie. Kontak au deur KDDI om jou lidmaatskap te kanselleer – hul eie kansellasie- en terugbetalingsbeleid sal van toepassing wees.
Verander betaalde lidmaatskappe: Dit is nie moontlik om van ’n YouTube Premium-lidmaatskap na ’n YouTube Music Premium-lidmaatskap te verander deur au deur KDDI nie. YouTube Premium-lidmaatskappe sluit toegang tot YouTube Music Premium in teen geen ekstra koste nie.
Verander jou betaalde lidmaatskap na YouTube Music Premium:
  1. Kontak au deur KDDI om jou huidige lidmaatskap te kanselleer.
  2. Wag totdat jou betaalde lidmaatskap eindig (jy sal teen die end van jou faktureringsiklus toegang tot jou lidmaatskapvoordele verloor).
  3. Sluit direk deur YouTube aan vir ’n YouTube Music Premium-lidmaatskap.

TIM

Besoek hierdie bladsy om deur TIM by YouTube Premium aan te sluit.

Kanselleer of onderbreek ’n lidmaatskap: Jy kan nie jou YouTube Premium-lidmaatskap onderbreek as jy deur TIM gefaktureer word nie. Kontak TIM om jou lidmaatskap te kanselleer – hul eie kansellasie- en terugbetalingsbeleid sal van toepassing wees.
Verander betaalde lidmaatskappe: Dit is nie moontlik om van ’n YouTube Premium-lidmaatskap na ’n YouTube Music Premium-lidmaatskap te verander deur TIM nie. YouTube Premium-lidmaatskappe sluit toegang tot YouTube Music Premium in teen geen ekstra koste nie.

Orange (Roemenië)

Wanneer jy iets koop, sal jy die heffing ná 15 minute op jou diensverskafferrekening sien.

Let wel: Jy sal dalk ’n SMS (teksboodskap) op jou foon sien wat begin met “DCB” of “DCB_Association” wanneer jy inteken op selfoonfakturering. Die boodskap word outomaties geskep en gestuur om intekening op selfoonfakturering vir jou YouTube-rekening te voltooi.

Was dit behulpsaam?

Hoe kan ons dit verbeter?
Search
Vee soektog uit
Maak soekkassie toe
Hoofkieslys
true
Deursoek Hulpsentrum