Få mest muligt ud af indsamlinger på YouTube

YouTube kan gøre en stor forskel i verden, både ved at skabe opmærksomhed og ved at indsamle penge til sager og organisationer, som er vigtige for dig.

Vi ved, at mange af jer er interesserede i muligheder for at støtte jeres lokalsamfund og skabe forandring. Her kan du se nogle eksempler på, hvordan du får mest muligt ud af indsamlinger på YouTube, så du kan nå dine mål.

Eksempler på, hvad du kan gøre:

• Indsamling med YouTube Giving: Kvalificerede kanaler på bestemte steder kan indsamle penge til tilgængelige nonprofitorganisationer ved at føje knappen Doner til deres videoer og livestreams. Få flere oplysninger om, hvordan du opretter en indsamling her.
  • Hvis du ikke er kvalificeret til YouTube Giving: Brug slutskærme til at linke til en ekstern indsamling. Slutskærme kan føjes til de sidste 5-20 sekunder af en video. Der er mange godkendte indsamlingswebsites fra tredjeparter (f.eks. GoFundMe, JustGiving), som du kan linke til i slutskærme.
  • Doner din egen omsætning fra bestemte videoer: Skab originalt indhold, som dine seere elsker. Du kan fortælle dine seere, at du vil donere de penge, du tjener, til en bestemt nonprofitorganisation. Du må imidlertid ikke opfordre dem til at klikke på eller se annoncer for at øge bidraget.

Eksempler på, hvad du ikke må gøre:

• Undlad at opfordre til spamaktivitet, f.eks. gentagen visning af og klik på annoncer i dine videoer. Vi minder dig om, at spamaktivitet er en overtrædelse af vores politik vedrørende falsk engagement og vores politikker,, og din video vil muligvis blive fjernet. Når vi identificerer denne adfærd, bliver youtuberne ikke betalt for disse visninger og klik, og annoncørerne vil ikke blive debiteret.
  • Upload ikke andre youtuberes eller kunstneres værker uden at foretage tilstrækkelige ændringer. Hvis du bruger andres værker i indhold, hvor du tager imod donationer, kan der gøres krav på din video i henhold til ophavsretslig beskyttelse.
  • Fremsæt ikke falske påstande om, at du vil donere til en organisation eller nonprofitorganisation. YouTube er ikke ansvarlig for at verificere, at penge, som youtubere lover at donere, i sidste ende går til nonprofitorganisationerne.