Treure el màxim profit de les campanyes de recaptació de fons a YouTube

YouTube pot ser una eina potent per fer el bé al món, tant si es tracta de recaptar fons per a les causes i les organitzacions que t'importen com de donar-les a conèixer.

Som conscients que molts usuaris cerquen maneres de fer donacions a les seves comunitats i canviar les coses. Per ajudar-te a assolir els teus objectius, a continuació t'indiquem alguns exemples sobre com pots treure el màxim profit de les campanyes de recaptació de fons a través de YouTube.

Per exemple, pots fer el següent:

• Recapta fons amb YouTube Giving: els canals aptes d'algunes ubicacions poden recaptar fons per a les organitzacions sense ànim de lucre disponibles afegint el botó de donació als seus vídeos i reproduccions en directe. Obtén informació sobre com pots configurar una campanya de recaptació de fons en aquest enllaç.
  • Si no compleixes els requisits per a YouTube Giving: afegeix enllaços a campanyes de recaptació de fons externes a les pantalles finals. Es poden afegir pantalles finals durant els 5-20 darrers segons dels vídeos. Hi ha diversos llocs web de campanyes de recaptació de fons de tercers aprovats (com ara GoFundMe o JustGiving) que es poden enllaçar a les pantalles finals.
  • Dona els ingressos que obtinguis de vídeos concrets: crea contingut original que agradi al teu públic. Pots comunicar als teus espectadors que donaràs els ingressos que obtinguis a una organització sense ànim de lucre concreta. Tot i això, no has d'animar-los a veure els anuncis o a fer-hi clic per augmentar la contribució.

Per exemple, no pots fer el següent:

• No fomentis pràctiques fraudulentes, com ara fer clic als anuncis dels vídeos o mirar-los de manera reiterada. Recorda que això infringeix la nostra política d'interaccions falses i les nostres polítiques, i que, per tant, és possible que se suprimeixi el vídeo. Si identifiquem aquest comportament, els creadors no cobraran les visualitzacions ni els clics, ni tampoc es cobrarà als anunciants.
  • No pengis contingut d'altres creadors o artistes sense haver-hi fet prou canvis. Si utilitzes contingut que no has creat tu en què vols rebre donacions, pot ser que el vídeo rebi una reclamació d'acord amb les mesures de protecció dels drets d'autor.
  • No facis afirmacions falses sobre donacions a organitzacions sense ànim de lucre o altres organitzacions. YouTube no es fa responsable de verificar que les organitzacions sense ànim de lucre rebin els fons que els creadors es comprometen a donar-los.