Utilitzar la cerca de coincidències de Content ID a les transmissions en directe

Aquestes funcions només estan disponibles per als partners que utilitzen el Gestor de continguts de YouTube Studio. Contacta amb el teu gestor de Partners de YouTube per obtenir accés.

Alguns partners poden utilitzar la cerca de coincidències de Content ID per cercar còpies de les seves reproduccions en directe que s'estan emetent en temps real. L'accés a la cerca de coincidències de Content ID per a reproduccions en directe es proporciona al nivell de Gestor de continguts. Tot i això, només el canal concret que reprodueix en directe pot activar la cerca de coincidències i gestionar-la.

Activar la cerca de coincidències de Content ID per a les transmissions en directe

Abans de començar, assegura't d'afegir a la llista de permesos tots els canals autoritzats que reproduiran en directe l'esdeveniment.

Per iniciar la transmissió en directe amb la cerca de coincidències de Content ID, segueix aquests passos:

1. Inicia la sessió a YouTube Studio i selecciona CREA i després Emet en directe.
  2. Al menú de l'esquerra, fes clic a Reproducció en directe.
  3. Fes clic a Esdeveniment en directe nou.
  4. Selecciona la pestanya Monetització.
  5. A sota de "Política d'ús", selecciona una política per a la teva transmissió en directe.
  6. Marca la casella que hi ha a sota de l'opció "Activa les coincidències de Content ID" i selecciona una política de coincidència de bloqueig o bé de monetització. Nota: algunes polítiques funcionen de manera diferent o no es poden utilitzar amb la cerca de coincidències de Content ID per a reproduccions en directe. Obtén informació més avall.
  7. Introdueix la informació sobre el teu recurs. Selecciona Web com a tipus de recurs.
  8. Afegeix les dades restants de la teva transmissió en directe i inicia-la.

Obtén més informació sobre com pots crear reproduccions en directe.

Com funcionen les polítiques amb les transmissions en directe?

No es pot fer un seguiment de les còpies de la teva transmissió en directe ni monetitzar-les. Pots triar entre una política de coincidència de bloqueig o una de monetització, però totes dues comporten advertiments per a les còpies de les transmissions en directe i la seva posterior retirada. Les polítiques de seguiment no funcionen per a la cerca de coincidències de Content ID a les reproduccions en directe.

A més, tampoc es poden utilitzar amb aquest tipus de cerca de coincidències les polítiques que envien contingut perquè es revisi ni les polítiques que especifiquen percentatges de coincidència amb el vídeo com a condició.

Requisits per a la cerca de coincidències de Content ID a les reproduccions en directe

Requisits d'idoneïtat

Utilitzar la cerca de coincidències de Content ID a les reproduccions en directe és un procés molt delicat i complica encara més la gestió de drets. Per poder accedir-hi, has de tenir el següent:

• Un registre que demostri que has gestionat Content ID i no has tingut cap problema.
  • Contingut en directe rellevant durant cert temps, com ara un esdeveniment esportiu o un festival de música.
  • Una probabilitat alta que altres usuaris transmetin còpies del teu contingut en directe.

Requisits operatius

Un cop tinguis accés per utilitzar la cerca de coincidències de Content ID a les reproduccions en directe, assegura't que la teva reproducció compleix tots els requisits següents:

1. Drets internacionals: només pots utilitzar la cerca de coincidències de Content ID per a les reproduccions en directe si ets el propietari dels drets del contingut en tots els territoris del món.
  2. Propietat exclusiva: la teva transmissió en directe no pot incloure cap contingut de tercers, com ara imatges estàtiques, anuncis o música de fons.

Com funciona la cerca de coincidències de Content ID per a les reproduccions en directe

Amb la cerca de coincidències de Content ID, comparem la teva transmissió en directe amb d'altres. Quan trobem una coincidència, fem el següent:

• Primer, mostrem un missatge d'advertiment a l'emissor que està utilitzant el teu contingut.
  • Si la coincidència continua, és possible que substituïm la seva reproducció per una imatge estàtica sense so.
  • Si la coincidència encara continua, pot ser que cancel·lem la transmissió en directe i que l'emissor del contingut perdi l'accés a les funcions relacionades. Obtén més informació sobre els problemes de drets d'autor a les reproduccions en directe.

Comparació de la cerca de coincidències de Content ID per a reproduccions en directe i Content ID estàndard

A continuació, trobaràs les diferències clau entre la cerca de coincidències de Content ID per a reproduccions en directe i Content ID estàndard.

Cerca de coincidències de Content ID per a reproduccions en directe Content ID estàndard
Reclamacions No es creen reclamacions. Es creen reclamacions als vídeos que coincideixen per aplicar-hi polítiques de coincidència.
Gestió de Content ID

Gestionat pel canal concret que transmet en directe.

Un cop la reproducció s'ha creat, no es pot canviar la configuració.

Gestionat pel Gestor de continguts o pel canal concret que ha penjat el contingut.

La configuració es pot canviar en qualsevol moment.

Mesura d'aplicació Es mostren advertiments a l'emissor de contingut abans d'interrompre o cancel·lar la reproducció en directe. Quan es troba una coincidència, les polítiques de coincidència s'apliquen automàticament.
Polítiques No funciona amb aquests tipus de polítiques:
  • polítiques de seguiment
  • polítiques amb condicions per enviar el contingut per revisar
  • polítiques amb condicions de % de coincidència amb el vídeo
Funciona amb totes les polítiques.