Gebruik Content ID-passing op regstreekse strome

Hierdie kenmerke is slegs beskikbaar vir vennote wat YouTube Studio Inhoudbestuurder gebruik. Kontak jou YouTube Vennootbestuurder om toegang te kry.

Sekere vennote kan Content ID-passing gebruik om kopieë van hul regstreekse strome te vind wat intyds plaasvind. Toegang tot regstreekse Content ID-passing word op inhoudbestuurdervlak gegee. Passing kan egter net aangeskakel en bestuur word deur die individuele kanaal wat stroom.

Skakel Content ID-passing vir jou regstreekse stroom aan

Jy moet seker maak voordat jy begin dat jy enige gemagtigde kanale wat die geleentheid regstreeks sal stroom by jou toelaatlys voeg.

Om jou regstreekse stroom met Content ID-passing te begin:

1. Meld aan by YouTube Studio en kies SKEP en dan Gaan regstreeks.
  2. Klik op Stroom op die linkerkieslys.
  3. Klik op Nuwe regstreekse geleentheid.
  4. Kies die Monetisering-oortjie.
  5. Kies 'n beleid vir jou regstreekse stroom onder “Gebruiksbeleid”.
  6. Merk die blokkie onder “Aktiveer Content ID-passings” en kies óf 'n blokkeer- óf 'n monetiseerpassingbeleid. Let wel: Sommige beleide werk verskillend of kan nie met regstreekse Content ID-passing gebruik word nie. Sien besonderhede hier onder.
  7. Voer besonderhede oor jou bate in. Kies Web as jou batetipe.
  8. Voeg oorblywende besonderhede vir jou regstreekse stroom in en begin stroom.

Kom meer te wete oor skepping van regstreekse strome.

Hoe werk beleide met regstreekse strome?

Kopieë van jou regstreekse stroom kan nie nagespoor of gemonetiseer word nie. Jy kan óf 'n blokkeer- óf 'n monetiseerpassingbeleid kies, maar beide sal lei tot regstreeksestroom-waarskuwings en uiteindelike verwydering. Nasporingsbeleide sal nie vir Content ID-passing op regstreekse strome werk nie.

Beleide wat inhoud vir hersiening roeteer en beleide met videopassingpersentasietoestande kan ook nie met regstreekse Content ID-passing gebruik word nie.

Vereistes vir Content ID-passing op regstreekse strome

Geskiktheidsvereistes

Die gebruik van Content ID-passing op regstreekse strome is baie sensitief en voeg 'n laag kompleksiteit by regtebestuur. Om toegang te kry, moet jy die volgende hê:

• 'n Bewese rekord van bedryf van Content ID sonder probleme.
  • Tydsensitiewe regstreekse inhoud, soos 'n sportbyeenkoms of musiekfees.
  • 'n Hoë moontlikheid dat gebruikers kopieë van jou inhoud regstreeks sal stroom.

Bedryfvereistes

Sodra jy toegang het om Content ID-passing op regstreekse strome te gebruik, moet jy seker maak dat jou stroom aan al die volgende vereistes voldoen:

1. Wêreldwye regte: Content ID-passing vir regstreekse strome kan net gebruik word op inhoud waarvan jy in alle gebiede wêreldwyd die regte besit.
  2. Eksklusiewe eienaarskap: Jou regstreekse stroom kan nie enige derdeparty-inhoud soos statiese prente, advertensies of agtergrondmusiek bevat nie.

Vind uit hoe Content ID-passing vir regstreeks werk

Ons gebruik Content ID-passing om jou regstreekse stroom met ander regstreekse strome te vergelyk. Wanneer 'n passing gevind word:

• Ons sal aanvanklik 'n waarskuwingboodskap wys vir die stromer wat jou inhoud gebruik.
  • As passing voortduur, sal hul stroom dalk met 'n statiese prent sonder klank vervang word.
  • As passing steeds voortduur, sal hul regstreekse stroom dalk beëindig word en die stromer sal toegang verloor tot regstreekse kenmerke. Vind meer uit oor kopieregkwessies op regstreekse strome.

Vergelyk regstreekse Content ID-passing met standaard Content ID

Die hoofverskille tussen regstreekse Content ID-passing en standaard Content ID is hier onder.

Regstreekse Content ID-passing Standaard Content ID
Eise Geen eise word geskep nie. Eise word op passende video's geskep om passingbeleide toe te pas.
Content ID-bestuur

Word van die individuele kanaal wat stroom, bestuur.

Instellings kan nie verander word nadat 'n stroom geskep is nie.

Word bestuur vanaf óf jou inhoudbestuurder óf die individuele kanaal wat oplaai.

Instellings kan te eniger tyd verander word.

Toepassing Waarskuwings word aan die stromer gewys voordat die stroom onderbreek of beëindig word. Wanneer 'n passing gevind word, word passingbeleide outomaties toegepas.
Beleide Werk nie met die volgende beleidtipes nie:
  • Nasporingsbeleide
  • Beleide met roeteer-na-hersiening-toestande
  • Beleide met videopassingpersentasietoestande
Werk met alle beleide.