Ställ in en påminnelse om läggdags

Med påminnelser om läggdags kan du ställa in tider när du vill ha en påminnelse om att sluta titta på videor och gå och lägga dig. Påminnelsen kan antingen avbryta videon eller visas när du har tittat klart på videon.

Den här funktionen är bara tillgänglig på mobila enheter.

Obs! För användare på YouTube som är mellan 13 och 17 år är påminnelsen om läggdags som standard. För användare över 18 år är standardinställningen Av. Alla användare kan ändra den här inställningen när som helst.

Ställ in en påminnelse om läggdags:

1. Tryck på din profilbild .
  2. Tryck på Inställningar.
  3. Tryck på Allmänt.
  4. Bredvid Påminn mig när det är dags att sova ändrar du reglaget till På  eller Av .
    • Om du väljer På anger du en starttid och sluttid för påminnelsen och trycker på OK.
Tips! Du kan även ställa in påminnelser om läggdags genom att trycka på din profilbild följt av Visningstid.

Om du vill titta klart på videon innan påminnelsen om läggdags visas väljer du Visa påminnelsen när jag sett klart videon när inställningarna görs.

Du kan snooza påminnelsen om läggdags, vilket gör att den stängs av i tio minuter. Videon startar igen utan avbrott. Påminnelsen visas igen efter tio minuter.