Angi en påminnelse om sengetid

Med påminnelsen om sengetid kan du angi bestemte tidspunkter for når du vil ha en påminnelse om å avslutte tittingen og gå og legge deg. Du kan velge om påminnelsen skal avbryte videoen du ser på, eller om du skal få den etter at videoen er ferdig.

Merk at denne funksjonen bare er tilgjengelig på mobilenheter.

Denne funksjonen er bare tilgjengelig på iPhone, ikke iPad.

Slik angir du en påminnelse om sengetid:

1. Logg på YouTube.
  2. Gå til Innstillinger.
  3. Slå Gi meg en påminnelse om sengetid av eller på.
  4. Velg en start- og sluttid for påminnelsen.

Du kan også slå på påminnelser om sengetid ved å trykke på profilbildet ditt og så Seertid

Hvis du vil se ferdig videoen du ser på, før påminnelsen vises, velger du Vent med å vise påminnelsen til videoen jeg ser på, er ferdig når du konfigurerer påminnelsen.

Du kan slumre påminnelsen om sengetid for å utsette den i ti minutter. Videoavspillingen fortsetter uten avbrudd. Om ti minutter dukker påminnelsen opp igjen.