Nukkumaanmenoajan muistutuksen asettaminen

Nukkumaanmenoajan muistutuksen avulla voit muistuttaa itseäsi tiettyyn aikaan, että sinun pitäisi lopettaa videoiden katselu ja käydä nukkumaan. Voit valita, näkyykö muistutus videon aikana vai vasta sen päätyttyä.

Ominaisuus on käytettävissä vain mobiililaitteilla.

Huom.: 13–17-vuotiailla käyttäjillä nukkumaanmenoajan muistutus on YouTubessa oletuksena päällä. Yli 18-vuotiaiden oletusasetus on pois päältä. Kaikki käyttäjät voivat muuttaa asetusta milloin tahansa.

Ominaisuus on käytettävissä vain iPhonella, ei iPadilla.

Nukkumaanmenoajan muistutuksen asettaminen:

1. Napauta profiilikuvaasi .
  2. Valitse Asetukset.
  3. Valitse Yleiset.
  4. Napauta Muistuta nukkumaanmenoajasta ‑kytkin päälle tai pois päältä.
    • Jos olet laittamassa muistutusta päälle, valitse alkamis- ja päättymisaika ja napauta OK.
Vinkki: Voit asettaa nukkumaanmenomuistutuksen myös napauttamalla profiilikuvaasi ja sitten Katseluaika.

Jos haluat katsoa videon loppuun ennen muistutusta, valitse asetuksista Näytä muistutus vasta videon päätyttyä.

Voit torkuttaa muistutusta, jolloin se siirtyy 10 minuuttia myöhemmäksi. Videosi jatkuu keskeytyksettä 10 minuuttia, jonka jälkeen muistutus tulee uudelleen näkyviin.