Nukkumaanmenoajan muistutuksen asettaminen

Nukkumaanmenoajan muistutuksen avulla voit muistuttaa itseäsi tiettyyn aikaan, että sinun pitäisi lopettaa videoiden katselu ja käydä nukkumaan. Voit valita, näkyykö muistutus videon aikana vai vasta videon päätyttyä.

Huomaathan, että tämä ominaisuus on käytettävissä vain mobiililaitteilla.

Ominaisuus on käytettävissä vain mobiililaitteilla.

Näin asetat nukkumaanmenoajan muistutuksen:

1. Kirjaudu YouTubeen.
  2. Avaa Asetukset.
  3. Laita Muistuta nukkumaanmenoajasta päälle tai pois päältä.
  4. Lisää muistutuksen alkamis- ja päättymisaika.

Voit laittaa nukkumaanmenoajan muistutuksen päälle myös napauttamalla profiilikuvaasi ja sitten Katseluaika

Jos haluat katsoa videon loppuun ennen muistutusta, valitse asetuksista Näytä muistutus vasta videon päätyttyä.

Voit torkuttaa muistutusta, jolloin se siirtyy 10 minuuttia myöhemmäksi. Videosi jatkuu keskeytyksettä 10 minuuttia, jonka jälkeen muistutus tulee uudelleen näkyviin.