Configurar un recordatori de l'hora de dormir

El recordatori de l'hora de dormir et permet definir hores concretes en què vols rebre un recordatori per deixar de mirar vídeos i anar a dormir. Pots configurar que el recordatori interrompi el vídeo que estàs reproduint o que esperi que s'acabi.

Aquesta opció només està disponible en dispositius mòbils.

Nota: per als usuaris de YouTube d'entre 13 i 17 anys, el recordatori de l'hora de dormir està definit com a Activat de manera predeterminada. Per als usuaris de 18 anys o més, l'opció de configuració predeterminada és Desactivat. Tots els usuaris poden canviar aquesta opció de configuració en qualsevol moment.

Configurar un recordatori de l'hora de dormir:

1. Toca la teva foto de perfil .
  2. Toca Configuració.
  3. Toca General.
  4. Al costat de Recorda'm quan és hora d'anar a dormir, activa o desactiva aquesta opció.
    • Si l'actives, selecciona l'hora d'inici i de finalització del recordatori i toca D'ACORD.
Consell: també pots configurar recordatoris de l'hora de dormir tocant la teva foto de perfil i després Temps de visualització.

Si vols acabar de mirar el vídeo abans que es mostri el recordatori, selecciona Espera que acabi el vídeo per mostrar el recordatori en configurar-lo.

Pots posposar el recordatori de l'hora de dormir, que s'apagarà temporalment durant 10 minuts. El vídeo que estaves mirant tornarà a començar sense interrupcions. Quan hagin passat 10 minuts, es tornarà a mostrar el recordatori.