Stel ’n slaaptydonthounota

Met die slaaptydonthounota kan jy spesifieke tye stel wanneer jy ’n onthounota wil kry om op te hou video’s kyk en te gaan slaap. Jy kan die onthounota stel om jou video te onderbreek of te wag totdat die video klaar is.

Hierdie kenmerk is slegs op mobiele toestelle beskikbaar.

Let wel: Vir gebruikers van YouTube wat 13-17 jaar oud is, is die slaaptydonthounota by verstek op Aan gestel. Vir gebruikers van 18 of ouer is die verstekinstelling Af. Alle gebruikers kan hierdie instelling enige tyd verander.

Stel ’n slaaptydonthounota.

1. Tik op jou profielfoto .
  2. Tik op Instellings.
  3. Tik op Algemeen.
  4. Tik die skakelaar Aan  of Af langs Herinner my wanneer dit slaaptyd is.
    • As jy dit aanskakel, moet jy ’n begin- en eindtyd vir die onthounota kies en op OK tik.
Wenk: Jy kan slaaptydonthounotas ook stel deur op jou profielfoto te tik en dan Tyd gekyk.

Kies Wag tot die einde van die video om onthounota te wys wanneer jy dit opstel as jy jou video klaar wil kyk voordat jy die slaaptydonthounota sien.

Jy kan jou slaaptydonthounota laat sluimer, wat die onthounota tydelik vir 10 minute sal afskakel. Jou video sal weer begin, sonder onderbreking. Die onthounota sal ná 10 minute weer verskyn.