Føj kapitler til en statuslinje

Du kan føje videokapitler til hver enkelt af dine uploadede videoer. Kapitler deler din video op i sektioner med hver deres forhåndsvisning. Disse kapitler kan hjælpe seere med at få yderligere oplysninger og kontekst ved at give dem mulighed for at gense forskellige dele af videoen. Du kan se videokapitler i dette videoeksempel.

How to Add Chapters to Your Videos Using Timestamps

Aktivér videokapitler

Sådan aktiverer du kapitler for din video:

1. Log ind på YouTube.
  2. Gå til den video, du vil redigere.
  3. Vælg REDIGER VIDEO under videoen.
  4. I feltet "Beskrivelse" på siden "Tilføj detaljer" skal du tilføje en liste med tidsstempler og titler.

For at tilvælge videokapitler skal du sørge for, at det første tidsstempel, du angiver, begynder på 00:00. Din video skal have mindst tre tidsstempler angivet i stigende rækkefølge. Videokapitler må ikke være kortere end 10 sekunder.