Videokapitler

Videokapitler deler en video op i sektioner med hver deres forhåndsvisning. Videokapitler føjer oplysninger og kontekst til hver del af videoen, så du nemt kan gense forskellige dele af videoen. Youtubere kan selv føje videokapitler til deres uploadede videoer eller vælge at bruge automatiske videokapitler. Youtubere kan også fravælge automatiske videokapitler i YouTube Studio.

Bemærk! Ikke alle videoer er kvalificerede til automatiske kapitler, og ikke alle kvalificerede videoer har automatiske kapitler. Hvis kanalen har aktive strafklip, eller hvis indholdet kan være upassende for nogle seere, er funktionen til videokapitler ikke tilgængelig.

Sådan tilføjer du dine egne videokapitler:

1. Log ind på YouTube Studio.
  2. Vælg Indhold i menuen til venstre.
  3. Klik på den video, du vil redigere.
  4. Tilføj en liste med tidsstempler og titler i beskrivelsen.
    • Sørg for, at det første tidsstempel, du angiver, begynder med 00.00.
    • Din video skal have mindst tre tidsstempler angivet i stigende rækkefølge.
    • Videokapitler må ikke være kortere end 10 sekunder.
Bemærk! Denne valgmulighed tilsidesætter automatiske videokapitler.

Sådan bruger du automatiske videokapitler:

1. Log ind på YouTube Studio.
  2. Vælg Indhold i menuen til venstre.
  3. Klik på den video, du vil redigere.
  4. Klik på SE MERE, og vælg "Tillad automatiske kapitler (når de er tilgængelige, og det er muligt)" under Automatiske kapitler. Dette felt er som standard markeret for alle nye uploads.
Bemærk! Du kan også tillade automatiske videokapitler for flere videoer på én gang.

Sådan fravælger du automatiske videokapitler:

Følg denne fremgangsmåde, hvis du vil fravælge automatiske videokapitler for en bestemt video:

1. Log ind på YouTube Studio.
  2. Klik på Indstillinger .
  3. Klik på Uploadstandarder
  4. Klik på fanen Avancerede indstillinger.
  5. Fjern markeringen af "Tillad automatiske kapitler (når de er tilgængelige, og det er muligt)" under Avancerede indstillinger.

Se, hvordan du tilføjer videokapitler

Se denne video fra YouTube Creators-kanalen, som viser, hvordan du tilføjer videokapitler.

How to Add Chapters to Your Videos Using Timestamps