Videohoofstukke

Videohoofstukke verdeel ’n video in afdelings, wat elkeen ’n individuele voorskou het. Videohoofstukke voeg inligting en konteks by elke gedeelte van die video en maak dit vir jou moontlik om maklik verskillende dele van die video weer te kyk. Skeppers kan hul eie videohoofstukke vir elke opgelaaide video byvoeg, of hulle op outomatiese videohoofstukke verlaat. Hoofstukke kan in die transkripsies verskyn. Skeppers kan altyd in YouTube Studio aan outomatiese videohoofstukke onttrek.

Let wel: Nie alle video’s kwalifiseer vir outomatiese hoofstukke nie, en nie alle video’s wat kwalifiseer sal outomatiese hoofstukke hê nie. Die videohoofstukkekenmerk sal nie beskikbaar wees as die kanaal enige aktiewe waarskuwings het, of as die inhoud dalk vir sommige kykers onvanpas is nie.

How to Add Chapters to Your Videos Using Timestamps

Om jou eie videohoofstukke by te voeg:

1. Meld aan by YouTube Studio.
  2. Kies Inhoud op die linkerkieslys.
  3. Klik die video wat jy wil wysig.
  4. Voeg in die beskrywing ’n lys tydstempels en titels by.
    • Maak seker dat die eerste tydstempel wat jy lys met 00:00 begin.
    • Jou video moet minstens drie tydstempels hê wat in stygende volgorde gelys is.
    • Die minimum lengte van videohoofstukke is 10 sekondes.

5. Klik STOOR.

Let wel: Hierdie opsie sal outomatiese videohoofstukke tersyde stel.

Om outomatiese videohoofstukke te gebruik:

1. Meld aan by YouTube Studio.
  2. Kies Inhoud op die linkerkieslys.
  3. Klik die video wat jy wil wysig.
  4. Klik WYS MEER en kies “Laat outomatiese hoofstukke en sleuteloomblikke toe (wanneer dit beskikbaar is en die video kwalifiseer)” onder Outomatiese hoofstukke. Hierdie blokkie sal by verstek vir alle nuwe oplaaie gemerk wees. Jy kan ook outomatiese videohoofstukke in groot maat toelaat.
  5. Klik STOOR.
Let wel: Nie alle video’s kwalifiseer vir outomatiese hoofstukke nie, en nie alle video’s wat kwalifiseer sal outomatiese hoofstukke hê nie. Die videohoofstukkekenmerk sal nie beskikbaar wees as die kanaal enige aktiewe waarskuwings het, of as die inhoud dalk vir sommige kykers onvanpas is nie.

Om aan die gebruik van outomatiese videohoofstukke te onttrek:

Om aan outomatiese videohoofstukke vir ’n spesifieke video te onttrek:

1. Meld aan by YouTube Studio.
  2. Kies Inhoud op die linkerkieslys.
  3. Klik die video wat jy wil wysig.
  4. Klik WYS MEER en ontkies “Laat outomatiese hoofstukke toe (wanneer dit beskikbaar is en die video kwalifiseer)” onder Outomatiese hoofstukke.
  5. Klik STOOR.
Let wel: Jy kan ook in groot maat aan outomatiese videohoofstukke onttrek.

Om aan outomatiese videohoofstukke vir ’n spesifieke video te onttrek:

1. Meld aan by YouTube Studio.
  2. Klik Instellings .
  3. Klik Oplaaiverstekke.
  4. Klik die Gevorderde instellings en ontmerk “Laat outomatiese hoofstukke toe (wanneer dit beskikbaar is en die video kwalifiseer)”.
  5. Klik STOOR.