Titta på livestreamar

Titta och chatta med andra på YouTube genom att använda livestreamar och Premiär.

• Livestreamar: titta på media som sänds i realtid med andra från YouTube.
  • Premiär: titta på en ny video med kreatörer och deras community i realtid.

Sök efter och titta på livestreamar och premiärer

Så här söker du efter kommande och aktuella livestreamar och premiärer:

1. Öppna youtube.com.
  2. Klicka på Populärt till vänster.
  3. Klicka på Live längst upp.

Tips: Få en avisering när en livestream eller premiär sänds live genom att klicka på Ställ in påminnelse.

Sök efter och titta på repriser av livestreamar

När en livestream är slut kan en kanal lägga upp höjdpunkter eller en repris av livestreamen på sin kanal. Höjdpunkter och repriser visas som videor. Kanalen kan välja att visa en repris av livechatten också.

Chatta med andra

När du tittar på en livestream eller premiär kan du kommunicera med andra genom att skicka meddelanden i livechatten. Glöm inte att följa YouTubes riktlinjer för communityn och riktlinjerna för att skydda dig i livestreamar.

I en del livechattar kan du stödja kreatörer genom att skicka en Superchatt eller Super Stickers.

Med Superchatt och Super Stickers kan tittare köpa dekaler och meddelanden i starka färger som fästs i chatten under livestreamar och premiärer.

Läs mer om hur du använder livechatten.