Mirar reproduccions en directe

Mira vídeos i xateja amb altres persones a YouTube mitjançant les reproduccions en directe i les estrenes.

• Les reproduccions en directe et permeten veure contingut que s'està emetent en temps real amb altres persones de YouTube.
  • Les estrenes et permeten veure un vídeo nou amb els creadors i les seves comunitats en temps real.

Cercar i mirar reproduccions en directe i estrenes

Per navegar per les reproduccions en directe i les estrenes actuals i pròximes, segueix aquests passos:

1. Ves a YouTube.com.
  2. A l'esquerra, fes clic a Tendències .
  3. A la part superior, fes clic a la pàgina En directe.

Consell: per rebre una notificació quan una reproducció en directe o una estrena estigui en directe, fes clic a Configura un recordatori.

Cercar i mirar reproduccions en directe que ja han finalitzat

Un cop ha acabat una reproducció en directe, és possible que el canal la publiqui perquè es pugui tornar a reproduir o en publiqui els moments destacats. Es mostraran com a vídeos. Pot ser que el canal decideixi mostrar també una reproducció del xat en directe.

Xatejar amb altres persones

Mentre mires una reproducció en directe o una estrena, pots interaccionar amb altres persones enviant missatges al xat en directe. Recorda seguir les directrius de la comunitat de YouTube i les directrius per protegir-se a les reproduccions en directe.

En alguns xats en directe, tens l'opció de donar suport als creadors enviant-los un Super Chat o Super Stickers.

Durant les reproduccions en directe i les estrenes, Super Chat i Super Stickers permeten als espectadors comprar adhesius i missatges de xat fixats de colors brillants.

Obtén més informació sobre com pots utilitzar el xat en directe.