Hvorfor logge på YouTube?

For å bidra til at brukerne får glede av alle fordelene ved å være pålogget, tester vi metoder for å minne dem på å logge på. Et eksempel på dette er en påloggingspåminnelse som dukker opp når de bruker YouTube. Hvis du ser denne påminnelsen, men ikke vil logge på akkurat nå, kan du avvise den.

Hvis du logger på YouTube med Google-kontoen din, kan det bli enklere å finne innhold du liker, kommunisere med andre YouTube-brukere med mer. Ved å logge på får du tilgang til følgende:

Se mer fra favorittkanalene dine ved å abonnere

Du kan abonnere på kanaler og velge å bli varslet når nye videoer lastes opp. Som standard sender vi deg bare varsler om høydepunktene fra kanalen.

Opprett og del spillelister

Du kan raskt finne og se favorittvideoene dine ved å opprette spillelister. Du kan til og med dele dem med vennene dine og invitere dem til å bidra.

Bidra til fellesskapet

Du kan komme i kontakt med favorittkanalene og -artistene dine. Når du er pålogget, kan du kommentere på videoer og innlegg for å fortelle dem hva du synes, stille spørsmål og komme i kontakt med andre fans.

Du kan dessuten bidra til å gjøre YouTube bedre for alle ved å bruke fellesskapverktøyene våre, som Rapportér og Blokkér.

Andre måter du kan få mer ut av YouTube på

Du kan få enda mer ut av YouTube ved å velge å bruke følgende betalte tjenester:

• YouTube Premium: Få annonsefri tilgang, avspilling i bakgrunnen med mer.
  • Støtt favorittskaperne dine: Fremhev direktechatmeldingene dine med Superchat, kjøp merkevarer, og få tilgang til unike medlemsfordeler ved å bli kanalmedlem.

Se videoer privat i inkognitomodus

Hvis du ikke vil at YouTube skal lagre aktiviteten din, kan du bruke inkognitomodus. Videoer du ser i inkognitomodus, har for eksempel ingen innvirkning på de anbefalte videoene i kontoen din.

På mobilenheter finner du inkognitomodus på kontomenyen.  Du kan også bruke privat modus i en nettleser. Finn ut mer om inkognitomodus.

Administrer personverninnstillingene dine

YouTube er opptatt av å ivareta personvernet ditt.  Når du er pålogget, kan du gå til Dataene dine i YouTube for å se hvilke data som lagres i kontoen din, og benytte deg av et stort utvalg personverninnstillinger.