Waarom inloggen bij YouTube?

YouTube biedt zoveel meer voordelen als je inlogt. Daarom testen we verschillende manieren om gebruikers eraan te herinneren om in te loggen. Zo is er een inlogprompt die wordt weergegeven als je YouTube gebruikt. Als je deze prompt krijgt en niet wilt inloggen, kun je de prompt sluiten.

Als je inlogt bij YouTube met je Google-account, vind je makkelijker content die jou aanspreekt, kun je contact maken met de YouTube-community en nog veel meer. Dit zijn de voordelen van inloggen:

Meer van je favoriete kanalen zien door je erop te abonneren

Je kunt je abonneren op kanalen en meldingen aanzetten voor nieuw geüploade video's. Standaard sturen we je alleen de hoogtepunten van het kanaal.

Playlists maken en delen

Maak een playlist om je favoriete video's te vinden en te bekijken. Je kunt de lijst zelfs delen met vrienden zodat zij er ook video's aan kunnen toevoegen.

Bijdragen aan de community

Leg contact met je favoriete kanalen en artiesten. Door te reageren op video's en posts kun je laten weten wat je van hun video vindt, vragen stellen en in contact komen met andere fans.

Ook kun je helpen YouTube voor iedereen te verbeteren met de communitytools, zoals Melden en Blokkeren.

Meer manieren om meer uit YouTube te halen

YouTube biedt nog meer voordelen met deze optionele betaalde services:

Privé kijken in de incognitomodus

Je kunt de incognitomodus gebruiken als je niet wilt dat YouTube je activiteit onthoudt. Als je een video in de incognitomodus bekijkt, heeft dit bijvoorbeeld geen invloed op de aanbevolen video's voor je account.

In de mobiele app vind je de incognitomodus in het accountmenu. Je kunt ook de privémodus van je browser gebruiken. Meer informatie over de incognitomodus

Je privacy beheren

YouTube doet er alles aan om je privacy te beschermen. Als je bent ingelogd, heb je toegang tot je gegevens in YouTube. Zo kun je checken welke gegevens in je account zijn opgeslagen. Je kunt ook veel privacyinstellingen aanpassen.