Verktyg och tjänster från tredje part

Obs! Tjänsterna i den här listan tillhandahålls av tredje part. Google kan inte garantera kvaliteten på tjänsterna eller hjälpa dig med eventuella tvister som kan uppstå mellan dig och tjänsteleverantören. Listan är heller inte heltäckande och innebär inte att Google har någon formell relation till dessa leverantörer. Det är frivilligt för tjänsteleverantörer att finnas med i listan.

Du kan hantera textning, översättningar och undertexter med hjälp av verktyg och tjänster från tredje part. De här verktygen och tjänsterna från tredje part styrs av sina egna användarvillkor som du behöver läsa och förstå.

Leverantörer av textning och undertextning

Företag Beskrivning
3Play Media 3Play Media tillhandahåller textning- och tillgänglighetstjänster för onlinevideor. Kolla in den här artikeln på 3Play Medias webbplats om du vill veta mer.
Amara Amara tillhandahåller textning- och tillgänglighetstjänster för videor (Amara On Demand) och verktyg för att hantera bidrag från tittare (Amara Community). Kolla in den här artikeln på Amaras webbplats om du vill veta mer.
Cielo24 Cielo24 tillhandahåller textning- och tillgänglighetstjänster för onlinevideor. Kolla in den här artikeln på Cielo24:s webbplats om du vill veta mer.
Rev

Rev tillhandahåller textning- och tillgänglighetstjänster för onlinevideor. Kolla in den här artikeln på Revs webbplats om du vill veta mer.

Amberscript Amberscript tillhandahåller textning, översatta undertexter, ljudbeskrivningar och dubbningstjänster. Amberscript kombinerar artificiell intelligens med ett team med över 1 000 språkspecialister och kan därför erbjuda professionella textnings- och undertextningstjänster till en bråkdel av kostnaden. Här kan du läsa mer om hur du kan lägga till textning i din YouTube-video eller besök Amberscripts webbplats där du hittar fler tjänster.

Dubbningsleverantörer

Företag Beskrivning
Creator Global CreatorGlobal är en dubbningsleverantör som hjälper kreatörer att bli världsstjärnor genom att lokalisera sitt innehåll och få sin kanal att växa på nya marknader. Kolla in Creator Globals webbplats om du vill veta mer och skicka frågor här.
Air.io

AIR erbjuder ett stort utbud av översättnings- och lokaliseringstjänster för YouTubers på över 50 språk, från textning, översättning, lokalisering, AI-baserad och mänsklig dubbning till redan översatta och lokaliserade YouTube-kanaler. Kolla in den här artikeln på AIR:s webbplats och skicka frågor här.

Papercup Papercups AI-baserade dubbningsteknik erbjuder kostnadseffektiv dubbning, kvalitetskontrollerad av översättare. Våra uttrycksfulla, syntetiska röster har gett hundratals miljoner visningar på YouTube. Kolla in Papercups webbplats om du vill veta mer och skicka frågor här.
VITAC

VITAC är ett Verbit-företag som tillhandahåller dubbning, undertextning och översättning till alla stora tv-produktionsbolag, kanaler och YouTube-innehållskreatörer över hela världen. Kolla in VITAC om du vill veta mer och skicka frågor här.

Vidby Vidby är en AI-baserad programvara för snabb, budgetvänlig och 100 % korrekt videoöversättning och dubbning till 75 språk och 65 dialekter med ett rikt bibliotek av röster (inklusive barn, tonåringar, vuxna och seniorer) som du kan välja bland. Kolla in den här artikeln på Vidbys webbplats om du vill veta mer och skicka frågor här.
WellSaid Labs WellSaid Labs är en branschledande leverantör av syntetiska rösttjänster som används av tusentals företag världen över. Kolla in WellSaid Labs webbplats om du vill veta mer och skicka frågor här.
Shorthand Studios Shorthand Studios är en nästa generations tjänsteleverantör för digitala kreatörer och varumärken med avancerade översättningsfunktioner. Studion erbjuder dubbning på över 20 språk åt dagens ledande varumärken. Kolla in Shorthand Studios webbplats om du vill veta mer och skicka frågor här.
Deep Media Deep Media tillhandahåller översättnings- och dubbningstjänster kostnadsfritt med DubSync. Detta revolutionerande AI-baserade verktyg river språkbarriärer snabbt och smidigt på över 20 språk. Kolla in Deep Medias webbplats om du vill veta mer och skicka frågor här.
XTracks XTracks tillhandahåller dubbning och ljudbeskrivningar av hög kvalitet för att lokalisera ditt innehåll och göra det tillgängligt för blinda och tittare med nedsatt syn. Kolla in XTracks webbplats om du vill veta mer.
Ollang Ollang är en komplett plattform för lokalisering från början till slut. Den tillhandahåller undertexter, textning, högkvalitativ studiodubbning och AI-dubbning för tv, filmer, kreatörer och e-utbildningsplattformar. Kolla in Ollangs webbplats om du vill veta mer och skicka frågor här.
Dubverse Dubverse.ai erbjuder AI-baserad videodubbning och undertexter i realtid på över 30 språk med en självbetjäningsplattform. Det finns en KOSTNADSFRI versionen som är utvecklad för kreatörer. Kolla in den här artikeln på Dubverse.ai:s webbplats om du vill veta mer.

Ta bort åtkomst för tredje part

Du kan ta bort åtkomst till ditt Google-konto för tredje part när som helst.