Verktyg och tjänster från tredje part

Obs! Ingen av produkterna nedan är utvecklade av Google LLC. Det är viktigt att du utvärderar produkterna och avgör vad som passar bäst för dig eller din verksamhet.

Du kan hantera textning, översättningar och undertexter med hjälp av verktyg och tjänster från tredje part. De här verktygen och tjänsterna från tredje part omfattas av egna användarvillkor som du behöver läsa och förstå.

Verktyg Beskrivning
3Play Media 3Play Media tillhandahåller textning- och tillgänglighetstjänster för onlinevideor. Kolla in den här artikeln på 3Play Medias webbplats om du vill veta mer.
Amara Amara tillhandahåller textning- och tillgänglighetstjänster för onlinevideor. Dessutom har det ett verktyg som kreatörer kan använda för att hantera bidrag från tittare. Kolla in den här artikeln på Amaras webbplats om du vill veta mer.
Cielo24 Cielo24 tillhandahåller textning- och tillgänglighetstjänster för onlinevideor. Kolla in den här artikeln på Cielo24:s webbplats om du vill veta mer.
Rev Rev tillhandahåller textning- och tillgänglighetstjänster för onlinevideor. Kolla in den här artikeln på Revs webbplats om du vill veta mer.

Ta bort åtkomst för tredje part

Du kan ta bort åtkomst till ditt Google-konto för tredje part när som helst.