Tredjepartsverktøy og -tjenester

Merk: Tjenestene på denne listen leveres av en tredjepart. Google kan verken garantere kvaliteten på tjenestene eller hjelpe deg med eventuelle bestridelser mellom deg og tjenesteleverandøren. Listen er heller ikke uttømmende, og den er ingen indikasjon på at Google har noe formelt forhold til disse leverandørene. Det er frivillig for tjenesteleverandørene å stå på denne listen.

Du kan bruke tredjepartsverktøy og -tjenester til å administrere teksting, undertekster og oversettelser. Disse tredjepartsverktøyene og -tjenestene reguleres av egne vilkår som du må gjøre deg kjent med.

Tjenesteleverandører av teksting og undertekster

Bedrift Beskrivelse
3Play Media 3Play Media er leverandør av teksting for hørselshemmede og andre tilgjengelighetstjenester for nettvideoer. Du finner mer informasjon i denne artikkelen på nettstedet til 3Play Media.
Amara Amara er leverandør av teksting for hørselshemmede og andre tilgjengelighetstjenester (Amara On Demand) samt verktøy til å administrer bidrag fra brukerne (Amara Community). Du finner mer informasjon i denne artikkelen på nettstedet til Amara.
Cielo24 Cielo24 er leverandør av teksting for hørselshemmede og andre tilgjengelighetstjenester for nettvideoer. Du finner mer informasjon i denne artikkelen på nettstedet til Cielo24.
Rev

Rev er leverandør av teksting for hørselshemmede og andre tilgjengelighetstjenester for nettvideoer. Du finner mer informasjon i denne artikkelen på nettstedet til Rev.

Amberscript Amberscript tilbyr teksting for hørselshemmede, oversatte undertekster, lydbeskrivelser og dubbing. Ved å kombinere kunstig intelligens med over 1000 språkspesialister kan Amberscript tilby profesjonell teksting eller undertekst til bare en brøkdel av kostnadene. Se her for å finne ut hvordan du legger til teksting i YouTube-videoen din, eller ta en titt på nettstedet til Amberscript for tilleggstjenester.

Tjenesteleverandører av dubbing

Bedrift Beskrivelse
Creator Global CreatorGlobal er en dubbingleverandør som hjelper skapere med å bli globale superstjerner ved å lokalisere innholdet sitt og utvikle kanalen sin i nye markeder. Du finner mer informasjon på nettstedet til Creator Global. Du kan også sende inn henvendelser her.
Air.io

AIR tilbyr et komplett utvalg av oversettelses- og lokaliseringstjenester for YouTube-brukere på over 50 språk. Dette inkluderer alt fra teksting for hørselshemmede, oversettelse, lokalisering og dubbing med AI- eller menneskestemmer til ferdig oversatte og lokaliserte YouTube-kanaler. Du finner mer informasjon i denne artikkelen på nettstedet til AIR. Du kan også sende inn henvendelser her.

Papercup Med AI-baserte dubbingteknologi tilbyr Papercup kostnadseffektiv dubbing som er kvalitetssikret av oversettere. De uttrykksfulle, syntetiske stemmene har ført til hundrevis av millioner avspillinger på YouTube. Du finner mer informasjon på nettstedet til Papercup. Du kan også sende inn henvendelser her.
VITAC

Verbit-selskapet VITAC leverer dubbe-, undertekst- og oversettelsestjenester til kjente TV-produksjonsselskaper, TV-nettverk og YouTube-innholdsskapere over hele verden. Du finner mer informasjon på nettstedet til VITAC. Du kan også sende inn henvendelser her.

Vidby Vidby er en AI-basert programvare for rask, budsjettvennlig og 100 % nøyaktig videooversettelse og dubbing på 75 språk og 65 dialekter, med et omfattende bibliotek av stemmer å velge mellom (inkludert barn, tenåringer, voksne og eldre). Du finner mer informasjon i denne artikkelen på nettstedet til Vidby. Du kan også sende inn henvendelser her.
WellSaid Labs WellSaid Labs er en bransjeledende leverandør av syntetiske stemmer, som brukes av tusenvis av selskaper over hele verden. Du finner mer informasjon på nettstedet til WellSaid Labs. Du kan også sende inn henvendelser her.
Shorthand Studios Shorthand Studios er en neste generasjons tjenesteleverandør for digitale skapere og merkevarer, med avanserte oversettelsesfunksjoner. Studioet tilbyr dubbetjenester på over 20 språk til dagens ledende merkevarer. Du finner mer informasjon på nettstedet til Shorthand Studios. Du kan også sende inn henvendelser her.
Deep Media Deep Media tilbyr kostnadsfrie oversettelses- og dubbetjenester via DubSync. Det revolusjonerende AI-baserte verktøyet bryter raskt ned barrierer mellom over 20 språk. Du finner mer informasjon på nettstedet til Deep Media. Du kan også sende inn henvendelser her.
XTracks Med XTracks får du dubbing og lydbeskrivelser av høy kvalitet, slik at du kan lokalisere innholdet ditt og gjøre det tilgjengelig for personer som er blinde eller svaksynte. Du finner mer informasjon på nettstedet til XTracks.
Ollang Ollang er en alt-i-ett-plattform for lokaliseringstjenester. De tilbyr teksting, studiodubbing av høy kvalitet og AI-dubbing for TV, filmer, skapere og e-læringsplattformer. Du finner mer informasjon på nettstedet til Ollang. Du kan også sende inn forespørsler her.
Dubverse Dubverse.ai er en selvbetjeningsplattform som tilbyr AI-basert videodubbing og teksting i sanntid på over 30 språk. De har også en kostnadsfri versjon laget for skapere. Du finner mer informasjon i denne artikkelen på Dubverse.ai.

Fjern tredjepartstilgang

Hvis du ikke lenger vil at en tredjepartstjeneste skal ha tilgang til Google-kontoen din, kan du fjerne den når som helst.