Resoldre problemes relacionats amb la cancel·lació d'una subscripció de pagament

Tens problemes per cancel·lar la teva subscripció a YouTube Premium o YouTube Music Premium, o un abonament al canal? Dona una ullada a aquests suggeriments sobre com pots cancel·lar o verificar que has cancel·lat la subscripció.

Què has de fer si tens problemes relacionats amb la cancel·lació

Si els passos per cancel·lar la teva subscripció no et funcionen, prova alguna de les accions que t'indiquem a continuació:

• Torna a carregar el teu navegador web o reinicia l'aplicació i, a continuació, torna a provar de cancel·lar la subscripció.
  • A l'ordinador, prova-ho en un altre navegador o en una finestra d'incògnit.
  • Inicia la sessió al teu compte des d'un altre dispositiu i prova de cancel·lar la subscripció.

Com pots verificar que has cancel·lat una subscripció correctament

A continuació, t'expliquem diverses maneres per confirmar que has cancel·lat la teva subscripció:

• Cerca una notificació i un correu electrònic: immediatament després de cancel·lar la subscripció de pagament, rebràs una notificació a l'aplicació YouTube per a mòbils o a l'ordinador que ho confirma. Poc després d'haver cancel·lat la subscripció, també rebràs un correu electrònic de confirmació de la cancel·lació a l'adreça electrònica associada al teu compte. Per confirmar la cancel·lació, fes una cerca a la safata d'entrada per trobar correus que acabin en "@youtube.com".
  • Consulta el centre de subscripcions de pagament: visita youtube.com/purchases per veure si la teva subscripció i els teus avantatges tenen una data de finalització. La data que es mostra és el darrer dia del teu cicle de facturació i també el dia en què finalitzen els teus avantatges. Si no veus una data de finalització dels avantatges, segueix els passos per cancel·lar la subscripció i torna-ho a comprovar.

Què has de fer si veus un càrrec després de la cancel·lació

Si continues veient càrrecs després de cancel·lar la subscripció, pot ser per aquests motius:

• És possible que es tracti d'un càrrec d'un altre servei o subscripció de Google: comprova l'apartat "Activitat" del teu centre de pagaments de Google per confirmar la informació del càrrec i verificar si prové d'una subscripció de pagament a YouTube.
  • La teva subscripció s'ha tornat a activar per error. És possible que tu o algú amb accés al teu compte hàgiu renovat la subscripció per error a youtube.com/purchases. Visita aquesta pàgina per consultar si tens una subscripció activa i, si és el cas, segueix els passos per cancel·lar-la.
  • Tens més d'un compte amb una subscripció de pagament a YouTube. És possible que tu o algú amb accés al teu compte us hàgiu registrat mitjançant una altra adreça electrònica, un altre dispositiu o una altra plataforma de facturació. Per comprovar si hi ha altres Comptes de Google registrats, fes el següent:
    1. Fes clic a la teva foto de perfil .
    2. Fes clic a Canvia de compte.
    3. Veuràs una marca de verificació al costat del compte amb què tens la sessió iniciada. Si hi figura un altre dels teus comptes, toca'l per canviar a aquest compte.
    4. Per comprovar si l'altre compte està registrat en una subscripció de pagament, visita youtube.com/purchases. Si no hi figura cap altre compte, sempre pots provar d'iniciar la sessió mitjançant altres Comptes de Google que tinguis i comprovar si hi ha subscripcions actives.
  • Tens més d'una subscripció al teu compte. Consulta aquestes situacions de subscripcions duplicades habituals per veure si és possible que t'hagis registrat per error a subscripcions de pagament superposades.
  • Si t'has registrat des d'un iPhone o iPad, se't facturarà la subscripció de pagament a YouTube a través d'Apple. Apple té les seves pròpies polítiques de cancel·lació i facturació, i és possible que difereixin de les de YouTube. Contacta amb l'equip d'assistència d'Apple per obtenir informació sobre la teva subscripció i per verificar-ne la cancel·lació.

Què passa després de la cancel·lació

Continuaràs gaudint dels teus avantatges fins al final del cicle de facturació. Independentment d'en quin moment del cicle de facturació facis la cancel·lació, tindràs accés als avantatges de la teva subscripció de pagament fins que finalitzi el teu cicle de facturació en curs. Per consultar les dades de la teva subscripció i el darrer dia del teu cicle de facturació, visita youtube.com/paid_memberships.

Nota: a partir del 2022, els subscriptors nous de YouTube Premium i Music Premium que s'hagin registrat a Android rebran les factures a través de Google Play. Aquest canvi no afectarà els subscriptors existents. Pots visitar payments.google.com per veure els càrrecs recents i consultar el teu mètode de facturació. Per sol·licitar el reembossament d'una compra de Google Play, segueix els passos que s'indiquen aquí.