Autentiser YouTube-kontoen din på nytt

Som et beskyttelsestiltak for kontoen din kan det hende du blir bedt om å autentisere på nytt før du bruker visse funksjoner på YouTube.

Du kan autentisere på nytt på en av følgende måter:

Hvis du får en feilmelding om at handlingen er blokkert, gjør du følgende på mobilenheten din:

• For Android-brukere: Forbli pålogget Google-kontoen din i minst sju dager.
  • For iPhone- eller iPad-brukere: Installer Gmail- eller Google Søk-appen, og forbli pålogget i minst sju dager.
  • For alle andre brukere: Legg til et telefonnummer for gjenoppretting i Google-kontoen din, og vent i minst sju dager.