Tornar a autenticar el compte de YouTube

Per protegir el teu compte, és possible que se't demani que tornis a autenticar-te abans d'utilitzar determinades funcions de YouTube.

Pots tornar a autenticar-te amb un d'aquests mètodes:

Si reps el missatge d'error "Acció bloquejada", fes el següent al teu dispositiu mòbil:

• Dispositius Android: mantén la sessió iniciada al Compte de Google durant almenys 7 dies.
  • iPhone o iPad: instal·la l'aplicació Gmail, Cerca de Google o YouTube i mantén la sessió iniciada durant almenys 7 dies.
  • Altres dispositius: afegeix un número de telèfon de recuperació al teu Compte de Google i espera almenys 7 dies.