Die bladsy wat jy versoek het, is tans nie in jou taal beskikbaar nie. Jy kan 'n ander taal aan die onderkant van die bladsy kies of Google Chrome se ingeboude vertalingkenmerk gebruik om 'n kitsvertaling van enige webbladsy in 'n taal van jou keuse te doen.

Je YouTube-account opnieuw verifiëren

Ter bescherming van je account wordt je mogelijk gevraagd om opnieuw te verifiëren voordat je bepaalde functies op YouTube gebruikt.

Je kunt opnieuw verifiëren met een van deze methoden:

Als je de foutmelding Actie geblokkeerd ziet, doe je het volgende op je mobiele apparaat:

• Android-apparaten: blijf 7 dagen of langer ingelogd op je Google-account.
  • iPhones of iPads: installeer Gmail, de Google Zoeken-app of de YouTube-app en blijf 7 dagen of langer ingelogd.
  • Andere apparaten: voeg een hersteltelefoonnummer toe aan je Google-account en wacht 7 dagen of langer.

Was dit behulpsaam?

Hoe kan ons dit verbeter?
true
Deursoek Hulpsentrum