Administrer det suspenderte Premium-abonnementet ditt

Når du har oppholdt deg i over seks måneder utenfor landet der du kjøpte YouTube Premium- eller YouTube Music Premium-abonnementet, kan YouTube suspendere abonnementet.

En måned før de seks månedene har gått, får du beskjed om at det betalte abonnementet blir suspendert hvis du ikke logger på fra landet du kjøpte det i. Etter seks måneders opphold i utlandet suspenderer YouTube automatisk det betalte abonnementet ditt, og de tilhørende fordelene gjelder ikke lenger.

Hvis du er administrator for et familieabonnement, mister også medlemmene av familiegruppen abonnementsfordelene sine når kontoen din suspenderes. Hvis du deler et familieabonnement som administreres av en annen enn deg selv, og abonnementet ditt blir suspendert, påvirker ikke dette de andre i familiegruppen.

Det er flere ting du kan gjøre for å administrere en suspendert konto:

• Dra tilbake til hjemlandet ditt, og gjenoppta abonnementet.
  • Si opp abonnementet.
  • Ikke foreta deg noe. Hvis kontoen din fortsatt er suspendert etter seks måneder, sier vi opp det betalte abonnementet for deg. Det kan imidlertid hende at du blir fakturert for abonnementet disse seks månedene. Nedenfor finner du mer informasjon om hvordan faktureringen din berøres.

Fakturering for suspenderte kontoer

Avhengig av hvordan du registrerte deg for det betalte abonnementet, kan det hende at du fortsatt blir fakturert for det suspenderte abonnementet.

• Hvis du faktureres av Google, stopper den månedlige faktureringen automatisk når kontoen din blir suspendert.
  • Hvis du faktureres av Apple for det betalte abonnementet, blir du fortsatt fakturert hver måned. Du får imidlertid ikke tilgang til abonnementsfordelene før du er på bostedet ditt igjen. Du kan gjenoppta abonnementet ved å dra tilbake til bostedet ditt eller kontakte Apple for å si opp abonnementet. Apples egne refusjonsretningslinjer gjelder.