Utforska YouTube

På menyn Utforska hittar du målsidorna för populära kategorier, Kreatör och Artist på väg upp samt populära videor.

Hitta målsidor

Du kan enkelt hitta målsidor till populära innehållskategorier genom att trycka på menyn Utforska . De olika målsidorna omfattar Gaming, Nyheter, Musik, Filmer, Mode och skönhet, Kurser eller Lärande, Sport, Poddar och Shopping (vilka kategorier som visas varierar beroende på var du befinner dig och vilken enhet som används).

Kreatör och Artist på väg upp

Det träder fram nya kreatörer och artister varje dag på YouTube. Vårt mål är att dela några av dem med hela världen för att fira YouTubes mångfald och kraftfulla budskap. Att fira kan även hjälpa kreatörer och artister att hitta sina fans. Du hittar avsnittet på sidan Populärt. Läs mer om Kreatör och artist på väg upp.

Populära videor på YouTube

På fliken Populärt kan du se vad som händer på YouTube och i världen. Du hittar den genom att trycka på menyn Utforska längst upp på startsidan. Läs mer om populära videor.