Tallennettu Musiikkikäytäntö

Jos sinulla on YouTube Music -tili, sinulle voidaan tarjota palvelintilaa, johon voit ladata tietokoneeltasi ja jossa voit säilyttää tiettyä sisältöä (esimerkiksi musiikkitiedostoja, jotka voivat sisältää metatietoja ja albumien kansitaidetta) ("Tallennettu Musiikkisisältö"). Jos lataat Tallennettua Musiikkisisältöä palveluun, kaikki olemassa olevat Tallennettuun Musiikkisisältöön liittyvät oikeutesi säilyvät sinulla, ja säilytämme kopioita puolestasi. YouTube pitää Tallennettua Musiikkisisältöä saatavilla YouTube Music -tilisi kautta. Tallennettu Musiikkisisältösi on saatavilla vain sinulle YouTube Music -tilisi kautta, eikä sinun tule jakaa sitä kenellekään muulle, mukaan lukien Google- tai YouTube-perhepakettiisi mahdollisesti kuuluville tai muille YouTube-käyttäjille. Olet oikeudellisesti vastuussa YouTube Musiciin lataamastasi Tallennetusta Musiikkisisällöstä, etkä saa sisällyttää tai ladata palveluun kolmannen osapuolen aineetonta omaisuutta (kuten tekijänoikeuden suojaamaa aineistoa), ellei sinulla ole kyseisen osapuolen lupaa tai muuta laillista oikeutta tähän.

Saatamme joutua tekemään joitain rajoitettuja ja välttämättömiä, toistotoiminnon kannalta tarpeellisia muutoksia Tallennettuun Musiikkisisältöösi joko Youtube Musicissa tai YouTube Music -sovelluksen kautta. YouTube ei jaa Tallennettua Musiikkisisältöäsi kolmansien osapuolten kanssa.