Videor som inte visas i den inbäddade spellistan

För en del av videorna i din spellista kan innehållsleverantören ha inaktiverat alternativet för inbäddning, eller också kanske videon har åldersbegränsats. Privata videor spelas heller inte upp i spellistan såvida inte innehållsleverantören har delat dem med dig. För bästa resultat kontrollerar du att innehållet du har med bara består av offentliga videor som har inbäddningsalternativet aktiverat.