Seeroppdateringer

Bruk denne artikkelen til å holde deg oppdatert på alle de nyeste endringene på YouTube. Hvis du er YouTube Premium-abonnent, kan du gå hit for å lese om oppdateringer og kampanjer. Hvis du er videoskaper, kan du gå hit for å lese om endringer i verktøy og funksjoner for skapere.

De nyeste oppdateringene

Oppdateringer fra de siste to ukene

• Reaksjoner kan nå brukes på alle plattformer: Nå er det mulig å legge ut reaksjoner i direktechatten på datamaskiner og Android-mobilenheter samt iPhone og iPad. Med reaksjoner kan du respondere på det som skjer i øyeblikket, ved å trykke på en reaksjon som uttrykker det du føler. Reaksjonene er anonyme. Finn ut mer.
  • Lytt til YouTube Music på HomePod og Fitbit: Hvis du abonnerer på YouTube Music Premium eller YouTube Premium, kan du høre på musikk og podcaster du har lastet ned, på støttede Fitbit- og Apple HomePod-enheter. Finn ut mer.
  • Hør podcaster på YouTube Music: Hvis du befinner deg i Europa, Midtøsten eller Afrika, kan du nå høre podcaster i YouTube Music-appen. Finn podcaster du liker, og spill dem av i bakgrunnen – uansett om du er abonnent eller ikke. Slik finner du podcaster på YouTube Music.
  • Hør podcaster på YouTube Music: Nå kan brukere i Canada, Latin-Amerika, Asia og på Stillehavsøyene høre podcaster i YouTube Music-appen. Finn podcaster du liker, og spill dem av i bakgrunnen, uansett om du er abonnent eller ikke. Slik finner du podcaster på YouTube Music.
  • Kommentarer i YouTube Music: Nå kan du kommentere på sanger, videoer og podcastepisoder i YouTube Music-appen for iOS og Android. Med kommentarer kan du uttrykke deg og kommunisere med andre YouTube-brukere. Finn ut mer.
  • Kjøp et NFL Sunday Ticket-studentabonnement: Vi lanserer NFL Sunday Ticket-studentabonnementet onsdag 23. august 2023. Kvalifiserte studenter kan kjøpe NFL Sunday Ticket på YouTube for USD 109 eller som en pakke sammen med NFL RedZone for et tillegg på USD 10. Studentabonnementet blir tilgjengelig over hele landet før den ordinære sesongen starter i september. Finn ut mer om studentabonnementet.

Welcome to the YouTube Viewers Channel!

Abonner på YouTube Viewers-kanalen for å få siste nytt, oppdateringer og tips.

Tidligere oppdateringer

Oppdateringer fra de siste seks månedene

August 2023

• Se på Samples i YouTube Music-appen: Samples er en ny opplevelse i YouTube Music-appen med en strøm av personlig tilpassede musikkvideosegmenter. Finn ut hvordan du bruker Samples, eller trykk på Samples på menyen nederst for å begynne å se.
  • Kjøp NFL Sunday Ticket med månedlige betalinger: Vi lanserer månedlige betalingsavtaler ved kjøp av NFL Sunday Ticket på YouTube og YouTube TV. Seere de fleste steder kommer til å se alternativet for å kjøpe NFL Sunday Ticket med en betalingsavtale med fire månedlige betalinger, som tilsvarer prisen som er tilgjengelig hvis du betaler én gang. Finn ut mer om månedlige betalingsavtaler.

Juli 2023

• Mosaikkvisning er tilgjengelig i YouTube-appen: Med mosaikkvisning kan du se på opptil fire strømmer samtidig på en strømmeenhet eller smart-TV. Med mosaikkvisning i YouTube-appen kan du se på forskjellige kamper samtidig, endre lyden for å høre løpende kommentarer når kampen spisser seg til, og deretter gå over til fullskjerm for å se alle detaljene. Finn ut hvordan du ser flere strømmer samtidig i mosaikkvisning.

Juni 2023

• Uttrykksikon med Pride🏳️‍🌈: Vi lanserer nye måter å vise og dele innhold på i direktechatten, samtidig som man støtter LHBTQ+-fellesskapet. Seere fra utvalgte markeder får se disse nye designene i uttrykksikon-velgeren i juni. Finn ut mer om direkte-uttrykksikon her. Vi gleder oss til å se hvordan dere bruker uttrykksikonene til å kommunisere med hverandre på YouTube.

Mai 2023

• Reaksjoner er tilgjengelige i direktechatten på iPhone og iPad: Når du ser på en direktesending med chatten åpen på iPhone eller iPad, kan du respondere på det som skjer i øyeblikket, med en reaksjon som uttrykker det du føler. Finn ut mer.
  • Fra og med 26. juni er ikke snuttsamlinger tilgjengelige lenger: Fra og med 26. juni er ikke snuttsamlinger tilgjengelige på YouTube lenger. Snuttsamlinger som deles før 26. juni, er fortsatt tilgjengelige i sju dager etter at de ble lagt ut. Finn ut mer.

April 2023

• Hør podcaster på YouTube Music: Hvis du er i USA, kan du nå høre podcaster i YouTube Music-appen. Finn podcaster du liker, og spill dem av i bakgrunnen, uansett om du er abonnent eller ikke. Slik finner du podcaster på YouTube Music.