YouTube-updates

Lees dit artikel en blijf op de hoogte van alle wijzigingen op YouTube. Als creator kom je hier meer te weten over wijzigingen aan tools en functies voor creators.

Nieuwste updates

Updates van de afgelopen 2 weken

• Geen nieuwe updates. Probeer het later opnieuw.

Vorige updates

Updates van de afgelopen 6 maanden

April 2021

• Experiment met ontwerpen voor de like-/dislike-knoppen op mobiel: Met een kleine groep gebruikers testen we nieuwe ontwerpen voor de like- en dislike-knoppen op videoweergavepagina's. Bij sommige van deze ontwerpen is het aantal dislikes niet zichtbaar. Als je meedoet aan het experiment, kun je nog steeds video's liken of disliken om je aanbevelingen op YouTube te verbeteren. Creators kunnen het exacte aantal likes en dislikes voor hun video's nog steeds zien in YouTube Studio.

Maart 2021

• Ouderlijk toezicht op YouTube (bèta): Ouderlijk toezicht op YouTube is een nieuwe optie waarmee ouders hun kinderen (onder de 13 jaar of de toepasselijke leeftijd in jouw land/regio) toegang tot YouTube kunnen geven via een account dat onder toezicht staat.

Februari 2021

• Browse en bekijk sportcontent op de nieuwe bestemmingspagina: Op YouTube kun je nu populaire sportcontent bekijken op de vernieuwde bestemmingspagina Sport. Deze en andere bestemmingspagina's vind je via het tabblad Ontdekken in de mobiele YouTube-app en via de navigatie aan de linkerkant in een webbrowser of op een smart-tv.

Bekijk meer informatie over sportcontent op YouTube.

Januari 2021

• Geen nieuwe updates. Probeer het later opnieuw.